Influencer Martin Carev se v Ulici dlouho neohřál. Pořádné horko mu ale bude na opuštěném ostrově

Influencer Martin Carev se v Ulici dlouho neohřál. Pořádné horko mu ale bude na opuštěném ostrově
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sotva se objevil v Ulici, už zvedá kotvy a odlétá do exotiky. Lážo plážo to pro něj ale rozhodně nebude. Influencer Martin Carev míří do Survivoru a jeho roli barmana Honzy v oblíbeném baru Coolna převezme Petr Havránek, jenž se rovněž účastnil Survivoru a navíc také reality show Love Island.

Influencer, kam se podíváš. V Ulici se to pěkně střídá

Určitě jste si všimli, že Tony v baru Coolna nedávno zaměstnal novou posilu. Barman Honza se ale ještě ani nestačil pořádně rozkoukat a už bude měnit svého představitele. Původně tuto vedlejší roličku pohodového číšníka ztvárňoval Martin Carev. V nejnovějších dílech ho však na dané pozici vystřídá jiný influencer, a sice Petr Havránek známý ze Survivoru a Love Islandu.

Možná už se k vám informace o tom, že Pítr má do Ulice nastoupit jako barman Honza, donesla a způsobila menší zmatek právě proto, že jeden takový mladík už v seriálu vlastně je. Teď tedy máte konečně jasno. Postava zůstává a bude mít zřejmě ještě spoustu příležitostí přidělat Tonymu vrásky, jelikož je to veselý týpek, který má všechno tak trochu na háku. Změní se pouze jeho tvář.

Hubený Martin Carev se má na ostrově čeho obávat

„Těch natáčení podle mě mohlo být tak do deseti. Ono v rámci jednoho natáčecího dne se vždycky stihne těch obrazů víc, takže v rámci toho jednoho dne jsem se mohl objevit ve vícero epizodách, každopádně to bylo dost rychlé,“ řekl Martin Carev ke svému brzkému loučení s Ulicí během rozhovoru pro pořad TV Nova.

Honza v podání Martina Careva obsluhuje v Coolně.
Honza v podání Martina Careva obsluhuje v Coolně. | Zdroj: TV Nova

I za tu krátkou dobu si však útulné seriálové ateliéry a své kolegy stihl oblíbit, nejvíc prý pána z ochranky a jeho pejska, francouzského buldočka. „Moc mě to bavilo a myslím si, že bych se v tom do budoucna určitě našel. Ulice v tom byla do určité míry super příležitost, protože jsem si mohl získat nějaký ten čas na obrazovce.“

Odchod z Ulice Martina Careva pravděpodobně zamrzí ještě více během horkých chvil na pustém ostrově, až bude s dalšími soutěžícími soupeřit v rámci nové řady reality show Survivor. Bojí se, jak jeho hubená postava zvládne dlouhé hladovění, těší se však na čas strávený bez telefonu a internetu. Problém je, že ačkoli se snaží jíst, co může, spíš naopak shazuje cenná kila. Sám si uvědomuje, že to není ideální a že na ostrově bude potřebovat tuky, které by mohl spalovat. Obavy má i z toho, jak bude zvládat nevyspání, jedním dechem ale dodává, že s tím koneckonců do Survivoru šel. Je rozhodnutý nekazit si zážitek strádáním.

V rámci přípravy na náročné podmínky se obrátil na Petra Havránka, podle něhož se na účast v soutěži psychicky připravit nelze. Představy jsou nesrovnatelné s realitou. V nové sérii Survivoru se můžete těšit mj. na zpěváka Sebastiana, baviče Martina Mikysku neboli Mikýře, Rachel Karnižovou známou z Love Islandu, dále na MMA zápasníka Samuela Krištofiče alias Piráta, na sympatického tanečníka Martina Prágra ze StarDance, herečku Ivanu Jirešovou, influencerku Ornellu Koktovou, zpěvačku Adélu Krédlovou, hvězdu TikToku Yenifer Cao nebo topmodelku Denisu Dvořákovou.

Zdroje článku: