Sára Korbelová z Ulice si v nové štědrovečerní pohádce zahraje princeznu Violku

Sára Korbelová z Ulice si v nové štědrovečerní pohádce zahraje princeznu Violku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sympatická herečka Sára Korbelová, většině diváků známá hlavně jako Kristýna z Ulice, se raduje z mnoha nových hereckých příležitostí. Obzvlášť nadšená je z připravované vánoční pohádky Klíč svatého Petra, která jí přirostla k srdci hned z několika zajímavých důvodů.

Sára se ráda pěkně obléká, má i vlastní stylistku

Na oslavě osmnáctin seriálu Ulice se objevila také Sára Korbelová, představitelka Kristýny Volákové. Tahle postava si prošla mnoha bouřlivými fázemi, během nichž obměňovala i svůj šatník. Poměrně extravagantní úbor teď oblékla sama herečka.

„Toto je outfit od Jana Smejkala, dva dny zpátky ho představil na Fashion Weeku a já mám to štěstí, že jsem ho mohla vynést už teď,“ vyprávěla s nadšením v rozhovoru pro Super.cz. Na otázku, zda je milovnicí módy, odpověděla, že ji to baví a ráda se hezky obléká. Od minulého podzimu má i svou stylistku. Věděla totiž, že ji čeká řada společenských akcí, na kterých toužila být zajímavě oblečená, a tak si řekla, proč to nezkusit? Skvěle si prý sedly a spolupráce jim zatím funguje.

Druhá řada Sex O'Clock jí přinese trable s těhotenstvím

Sára Korbelová před časem promluvila o psychických problémech, které byly vlastně propojené s její seriálovou linkou. Stalo se tak tedy v rámci kampaně okolo tohoto tématu. S panickými atakami, s nimiž se ještě nedávno potýkala její postava v Ulici, má bohužel vlastní bohaté zkušenosti. Teď už je ale v pořádku, srší energií a těší se z mnoha hereckých příležitostí.

V outfitu od návrháře Jana Smejkala
V outfitu od návrháře Jana Smejkala | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Vedle Ulice ji budeme vídat v kriminálním seriálu Oktopus na ČT1, dále točí druhou řadu seriálu Sex O'Clock, který je dostupný na Voyo. Z jeho pokračování je nadšená a slibuje, že to bude bomba. Jak se příběh její postavy bude dál vyvíjet? „Na konci první série se Ema rozhodla, že si to dítě nechá, takže rozhodně bude prožívat nějaké trable spojené s těhotenstvím. Možná se bude snažit najít tatínka svému dítěti, když se Radek rozhodl na ni takhle vykašlat. Možná si bude hledat lásku a určitě její problémy doma budou pokračovat, protože to je prostě složitá situace.“

Natáčení pohádky pro ni bylo báječným zážitkem

Na Štědrý večer ji pak uvidíme v nové pohádce Klíč svatého Petra na České televizi, kterou dotočili začátkem července. Herečka s roztomilou radostí dodává, že si tam poprvé zahrála princeznu.

Myslím, že jsem měla nejvíc kostýmů ze všech, a každý jsem si zamilovala.

Byla to pro ni fantastická zkušenost a pochopitelně se těší, co na výsledek řeknou diváci. „Přímo s tou pohádkou mám spojenou spoustu věcí. Třeba moje oblíbená disneyovka, když jsem vyrůstala, byla Kráska a zvíře a ta princezna Violka má zlaté šaty s růžemi. Nebo je tam i kostým inspirovaný Audrey Hepburn. Točilo se to na Sychrově, kousek odtamtud máme chalupu, takže odmala jsem tam vyrůstala. Scénář je nádherný, kostýmy jsou skvělé, herecké obsazení úplně fantastické. Točila jsem třeba s Petrem Nárožným a režíroval to Karel Janák, byl to zážitek, bylo to dobrodružství, těším se na to.“

Zdroje článku: