Kristýnu Hrušínskou zaměstnává rodina, Ulice i divadlo. Snad si 5. března najde čas na oslavu narozenin

Kristýnu Hrušínskou zaměstnává rodina, Ulice i divadlo. Snad si 5. března najde čas na oslavu narozenin
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečka Kristýna Hrušínská s pomocí rodiny a přátel stíhá péči o dvě děti, vystupování v divadle a navrch ještě působení v seriálu Ulice, kde hraje spolu s mámou a strýčkem. Těžko říct, jestli při tom všem najde vhodnou chvíli k oslavě vlastních 39. narozenin.

Spolupráci s maminkou si v Ulici užívá

Do slavné herecké rodiny Hrušínských se Kristýna narodila 5. března 1985, letos tak oslaví 39 let. Nedávno si s manželem, režisérem Matějem Balcarem, pořídili druhého potomka. Po půlroční pauze, kdy si herečka vychutnávala radosti i starosti mateřské dovolené, se opět vrátila do nekonečné Ulice, kde ztvárňuje ztřeštěnou a diváky oblíbenou Vandu. Objevuje se tam nejen po boku Vasila Fridricha, který hraje jejího manžela Luďka, ale také společně se svou skutečnou maminkou Miluší Šplechtovou, jež ztělesňuje její mámu i v seriálu, a se strýčkem Rudolfem Hrušínským mladším coby Vlastimilem Peškem.

O svých zkušenostech a zážitcích se Kristýna Hrušínská vesele rozpovídala v rozhovoru na Frekvenci 1. Vnímá možnost hrát v seriálu s vlastní mámou jako výhodu? „Nevím, jestli je to výhoda, ale hrozně nás to baví. My si hrozně užíváme, že hrajeme spolu, ještě ke všemu mámu s dcerou,“ pochvalovala si, ačkoli v reálu prý mají mezi sebou trošku jiný vztah, než jaký vídáme mezi Jolanou a Vandou.

Někdy se jí zdá o tom, že zapomíná text

Hereckými nočními můrami Kristýna Hrušínská příliš netrpí, ačkoli čas od času prý mívá sny o tom, že vchází na jeviště, kde se hraje úplně jiné představení, než očekávala, takže najednou vůbec nezná správný text. Strach z toho, že někdy zapomene nebo poplete text, mívá poměrně často, ale ve skutečnosti se jí to ještě nestalo. Poslední dobou jsou u ní hojné přeřeky, dříve je sváděla na těhotenství, nyní na kojení a je sama upřímně zvědavá, jakou výmluvu si najde v budoucnu.

Po druhém porodu a půlroční přestávce se herečka do práce a zejména do Ulice už velmi těšila, i když to bylo náročné. Ne snad přímo na place, ale spíše co se organizace všeho ostatního týče, např. zajišťování hlídání dětí. Její synkové, Jakub a Vojtěch, mají jména podle medvědů z večerníčku, respektive může se to tak někomu jevit. Záměr to samozřejmě nebyl, herečka měla pro všechny případy připravené i jméno pro holčičku. Ta by se podle Kristýniny babičky jmenovala Eva. Stejné jméno má ostatně babička Matěje Balcara. Většina rodiny bývá pracovně hodně vytížená, ale naštěstí mají kolem sebe dostatek přátel, kteří jim s hlídáním dětí vždy ochotně pomohou. Vedle rodiny a Ulice zaměstnává herečku také divadlo, žádné další velké plány proto zatím nechystá.

K jejím 39. narozeninám jí přejeme vše nejlepší, hlavně hodně zdraví a mnoho hereckých úspěchů.

 

Zdroje článku: