Příchod Vilmina nápadníka do Ulice se blíží. Arnošta Goldflama mrzí, že trápí Jaroslavu Obermaierovou

Příchod Vilmina nápadníka do Ulice se blíží. Arnošta Goldflama mrzí, že trápí Jaroslavu Obermaierovou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Diváci oceňují obsazení populárního Arnošta Goldflama do role Vilminy nové známosti, pana Vildy Burdy. Pro samotného herce to zatím není žádná velká slast, ačkoli v Ulici se mu líbí. Po prodělaném covidu má problémy s učením textu a používáním rekvizit, ale kolegyně Obermaierová je mu oporou.

Herci po covidu už prý hlava neslouží

To, že Vilma Nyklová z Ulice bude mít ve svém pokročilém věku novou známost, není už žádným tajemstvím. Teprve před pár dny jsme se ale dozvěděli, že jejího přítele ze sociálních sítí, Vildu Burdu, ztvární sedmasedmdesátiletý herec, dramatik, spisovatel, pedagog a režisér Arnošt Goldflam. Ačkoli má tento oblíbený umělec za sebou celou řádku zajímavých rolí, s natáčením nekonečného seriálu se teď setkává poprvé. Nutno dodat, že to pro něj není právě procházka růžovým sadem. Největší potíže mu působí učení obrovského množství textu, ale jak sám podotkl, jeho kolegové a štáb jsou naštěstí vstřícní a shovívaví. Jak se mu tedy mezi uličníky a uličnicemi zatím líbí?

„No, líbí, ale já jsem po covidu a hlava mi neslouží, a tak trápím tady paní Jarušku,“ přiznal v rozhovoru pro pořad TV Nova a svou kolegyni Jaroslavu Obermaierovou, která hraje právě Vilmu, tím rozesmál.

„Ale ne, on se snaží, mně je ho líto, protože ono je to těžké,“ dodala na jeho obranu. „Hlavně je těžké pro něj skloubit text a rekvizity, že jo. To i já, která jsem tady zvyklá, mám s tím problém, když mám vzít hrníček, někam ho dát, mezitím něco dělat a říkat. Tam máme problémy, ale my se s tím vyrovnáme, snažíme se, protože takového fešáka kde bych já nabrala?“

Arnošt Goldflam a Jarka Obermaierová spolu strávili noc

Než se tajuplný Vilda Burda z internetu objeví přímo ve známém bistru, bude se o něm hodně mluvit, a ne vždy v dobrých souvislostech. Zatímco Kateřina s Vendulou přátelství babičky Nyklové s postarším pánem schvalují, Lumír se obává, aby máti nenaletěla dalšímu podvodníkovi. Jak ale Vilda zahýbá s dějem v rodině Nyklových a jaký vlastně nakonec bude, to zatím zůstává tajemstvím. Není to nicméně poprvé, co se Arnošt Goldflam a Jaroslava Obermaierová setkávají před kamerou. 

„Podruhé v životě,“ upřesnila herečka a zapátrala v paměti po podrobnostech. „Je to takových patnáct nebo šestnáct let, kdy jsme točili. Byli jsme celou noc v takovém zařízení pro golf na Smíchově a strávili jsme spolu noc s Arnoštem. Pak už jsme se nikdy v životě neviděli.“

Jestli jejich postavy čeká podobný osud a rychlý konec možného románku, o tom se diváci mohou pouze dohadovat. Je také dost dobře možné, že se Vilma bláznivě zamiluje protestům své představitelky navzdory a dokáže všem, že láska kvete v každém věku. Otázkou pak zůstává, zda ji s Vildou potká konečně zasloužené štěstí, anebo její vztah dopadne stejně neslavně jako ten s Miloslavem Stárkem.

„Já to neumím posoudit,“ připustila paní Obermaierová. „Já hraju to, co úžasní scenáristé napíší. Osobně, kdyby mně přišel, já nevím, Brad Pitt v mém věku do domu, tak za dva dny, možná ještě ten den, jede domů. Já už bych nikoho nesnesla.“

Zdroje článku: