Vasil Fridrich z Ulice si natáčení rvačky užíval. Vyřídil si tak účty s Martinem Fingerem

Vasil Fridrich z Ulice si natáčení rvačky užíval. Vyřídil si tak účty s Martinem Fingerem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nebylo to poprvé, co Luděk řešil problémy násilnou cestou. Tentokrát se v tom ale ocitl nevinně, a když dal Evženovi pěstí, paradoxně mu pomohl se vzpamatovat. Vasil Fridrich s nadsázkou a humorem dodal, že uvítal možnost vyřídit si dluhy se svým divadelním šéfem, což je právě Martin Finger.

Mezi Luďkem a Evženem došlo k potyčce, a ne poprvé

Vztah Luďka a Evžena nebyl nikdy ideální, ale v poslední době se překvapivě zlepšil. Poté, co firma zfušovala instalaci trubek v Luďkově novém domě v Říčanech, se z Evžena stal jeho osobní instalatér a opravář, ale nějakou záhadou také vděčná vrba. Ostatně, Luděk měl toho času zlomené srdce kvůli prolhané Vandě a Evženovi se zase vrátila do života nenáviděná exmanželka. Oba si tak lízali rány z minulosti a byli možná svým způsobem vděční, že jsou ve společnosti někoho, kdo chápe, jaký je to pocit. Jen Blanka nestačí koukat, jak rychle se z těch dvou stali parťáci, neřkuli skoro přátelé. Tak to alespoň ještě nedávno vypadalo, ale v nejnovějších dílech náhle přicházejí ke slovu pěsti.

Scéna s potyčkou Luďka a Evžena
Scéna s potyčkou Luďka a Evžena | Zdroj: TV Nova

Fakt, že se Blanka přiklonila na stranu Hany, vnímá Evžen jako zradu. Exmanželčin návrat a neutuchající ostré hádky s Blankou ho přiměly znovu sáhnout po alkoholu. V tom, aby se opil a zapomněl na trable, mu ale rázně zabránil Luděk, a právě to přispělo k jejich ruční výměně názorů. Rozhozený Evžen se ohnal pěstí a ohromený pan Volák si to nenechal líbit. Následovalo ledování dvou vybarvujících se monoklů.

Luděk už v Ulici stihl nafackovat kdekomu

Nutno podotknout, že Luděk se zachoval nečekaně vstřícně, když Evžena navzdory tomu odradil od pití a nabídl mu přespání v jeho pokoji pro hosty. Nadále spolupracují na opravě jeho trubek, ačkoli mezi nimi proběhla tahle krátká rvačka. Jak se vlastně natáčela a jaké pocity z ní má představitel Luďka?

„To není úplně první bitka, kterou Luděk v Ulici absolvoval. Nebyl to vždycky takový sympaťák, jako je dneska. Já jsem se tam už jednou popral s Martinem Fingerem coby s Evženem, tohle je teď druhá bitka, zfackoval jsem tam přítele od své dcery, svého syna, dokonce jsme hráli nějaké domácí násilí s mojí chotí Blankou, Lindou Rybovou. Takže tam toho násilí už bylo víc než dost, tak doufám, že to je taková poslední tečka, tahle kratinká bitka,“ popsal s úsměvem Vasil Fridrich ve Snídani s Novou a pobaveně dodal:

To je taková výměna dvou úderů s Martinem Fingerem a pro mě to byla skvělá příležitost, protože Martin je můj šéf v divadle, umělecký šéf Činoherního klubu, a tohle byla vlastně ideální příležitost, jak si s ním vyřídit některé drobné dluhy.

Takhle se připravuje bezpečná rvačka.
Takhle se připravuje bezpečná rvačka. | Zdroj: TV Nova

Mohlo by se zdát, že na takové pranici není nic složitého, ale natočit ji věrohodně, to chce talent, zkušenosti a odbornou asistenci zvenčí.

Pro každou takovou situaci je vždycky určený kaskadér nebo někdo, kdo se tím zabývá, který tu choreografii nějak sestaví a připraví tak, aby to vypadalo dobře a zároveň bylo bezpečné.

Zdroje článku: