Ulice: Nestoudná Skyler navrhuje Františkovi, že až Bára usne, může ji navštívit v jejím pokoji

Ulice: Nestoudná Skyler navrhuje Františkovi, že až Bára usne, může ji navštívit v jejím pokoji
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Prokop otočí a Magdě zatrhne hrát ve škole před studenty. Špatně se totiž pochopili. Franta lituje toho, co způsobil. Čeká ho dlouhá cesta se Skyler a Bárou. A Skyler se postará o to, aby Františkovi pořádně zatopila. Vojta je ve 4375. dílu bohužel znovu svědkem hádky svých rodičů.

Sotva se Bára vrátila z Izraele, stačili se s Františkem pohádat. František chtěl totiž hned po jejím návratu odcestovat se Skyler na týden do Amsterdamu. Není divu, že ji to naštvalo. Příští den se však rozbouřené vlny uklidní, František Báře chystá uvítací snídani, a tak Bára pookřeje. A zároveň dostane skvělý nápad.

Co kdyby jeli do Amsterdamu všichni tři společně? František s Bárou tak nepřijdou o společný čas a František se může vidět s Chrisem a odvézt Skyler. Zní to jako výborné řešení, ale jak pro koho. Bára tím Františka zaskočí, když spolu sedí u snídaně a říká Frantovi, ať Skyler hned zavolá. Kdyby se teď začal vykrucovat, mohlo by to být podezřelé. 

Skyler svádí Frantu, když je Bára ve vedlejším pokoji
Zdroj: TV Nova | Skyler svádí Frantu, když je Bára ve vedlejším pokoji

Franta tedy zvedá telefon, aby se zeptal Skyler, co ona na to říká. Jako kdyby to nevěděl. Skyler málem vyletí z kůže a do telefonu Františkovi reaguje velmi podrážděně. Ten dál hraje svou hru, na Báru, která sedí vedle, se usmívá a Skyleřiny hysterické reakce typu – co to meleš – vypouští a předstírá, že se spolu baví v přátelském duchu.

Skyler ten nápad nakonec skousne, ale Františkovi se chystá to pořádně osladit. Hned potom, co dorazí k Frantovi domů, říká Báře, že se jí potřebuje na něco zeptat. Když Bára potom odejde do vedlejšího pokoje připravit věci na cestu, Skyler nabízí Františkovi, že až dorazí do Amsterdamu, může ji navštívit v jejím pokoji, až Bára usne. 

Magda s Prokopem se znovu hádají. Tentokrát kvůli nedorozumění, ke kterému mezi nimi došlo. Prokop dovolil Magdě hrát ve škole, ale pochopil to tak, že natočí jen video po vyučování, kdy už tu nikdo není. Ostatně tak nějak podobně mu to Magda i podala, když ho o to prosila. Magda zase měla zato, že bude hrát právě žákům na přání. Ti si hraní na Magdě v podstatě vyprosili, a proto na to kývla. Magda sice nejprve nechtěla až takovou pozornost, ale mohla čekat, že jsou její “děti” zvídavé, a že se její video nahrané v hospodě rychle rozšíří i mezi ně. Teď si však váží jejich podpory a zájmu, a tak pro ně chce koncert na přání uspořádat. 

Hádky jsou teď u Marečků na denním pořádku
Zdroj: TV Nova | Hádky jsou teď u Marečků na denním pořádku

Kustíkova oslava narozenin se nekoná. Malý oslavenec je nemocný, a tak Karla s Kryštofem ruší návštěvy. Karla má zavolat Věře, ať s Lubošem nechodí, ale Věra přesto přinese alespoň dort.

Kryštof z toho udělá obrovské haló a je protivný. Včas se však před svou mámou zarazí. Věře Kryštofovo chování nejde na rozum. V Coolně se potkává s Dominikou a snaží se od ní zjistit, jestli neví něco víc o současném napětí, které mezi Karlou a Kryštofem vládne. Dominika mlčí a mlží, ale Věru nepřesvědčí. Večer, když jsou Kryštof s Karlou sami, spustí se mezi nimi obrovská hádka. Zase jsou v sobě, zase po sobě štěkají jako dva psi. Už jim ani nedochází, že je Vojta ve vedlejším pokoji slyší. Jejich křik se totiž nedá přeslechnout. 

Zdroj článku:
  • Autorský text