Novinky v Ulici: Marie dostane neodolatelnou nabídku a může se tak nadobro zbavit Vandy

Novinky v Ulici: Marie dostane neodolatelnou nabídku a může se tak nadobro zbavit Vandy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je možné, aby sedmdesátník žárlil na svou dlouholetou manželku? Je možné, aby padesátníkovi udělala takovou dětskou radost jedna jediná smska? A je možné, aby se kvůli pár smskám rozpadla rodina a kvůli vlastní dceři fungující vztah? Všechno je možné a tato témata se nakousnou v 4152. dílu Ulice.

Marie se snaží promluvit si s Jolanou o nápadu, který dostal její bratr Míla. Marie s ním totiž při skleničce vína rozebere její nekomfort se současnou situací panující u nich doma a pocit, že je jich v jednom bytě až moc. Lépe řečeno o jednu navíc. Kdo ale je ta jedna navíc? Pro Marii je to rozhodně Vanda, ale Vanda by ráda vyštípala Marii a odpoutala od ní její matku, aby měla volné pole. Jejich vztahy začínají být čím dál vypjatější. Neutrálním mezníkem je Jolana, ale jak dlouho bude ochotna vydržet stížnosti obou žen ve vlastní domácnosti a to napětí, které mezi oběma panuje? Míla dostane skvělý nápad, který však ocení zřejmě jen Marie. 

Po dlouhé době září Lumír štěstím. O tento stav se mu postará jeho dcera Vendula, a právě narozená vnučka Eliška. Nebudou to však jen tyto Lumírovy ženy, které mu vykouzlí úsměv ve tváři. Dostane jednu velmi příjemnou zprávu, kterou s napětím očekával. Navíc mu bude štěstěna nakloněna i na oslavě jeho vnučky.

 
 

Věra Marečková si dosyta užívá pobyt v lázních. Kde jsou ty obavy o manžela Luboše, zda o něj bude postaráno, až odjede? V lázních se jí mimořádně líbí a bude si chtít pobyt prodloužit. Společnost jí tu totiž dělá jeden statný člen lázeňského personálu. Jeho hlas v telefonu náhodou zaslechne Luboš, když Věrka volá Kryštofovi a ten dá telefon na hlasitý odposlech. Lubošovi zatrne. Co uslyší ve sluchátku?

Nevarovala snad Karla Dominiku dostatečně? Ale ano, varovala. Dominika si však nechce dát říct a dále udržuje kontakt se spolužákem. Sama ale přizná, že s tím bude muset skoncovat. Oznámí to nicméně nad právě rozepsanou smskou. Karla se nevzdává a obrací se nenápadně na Tonyho s nápadem, aby Dominiku pozval ven. Dokonce se nabídne, že pohlídá jejich dceru. Snad Dominika zanechá toho nebezpečného tokání se spolužákem po společném večeru s Tonym. To si od toho alespoň Karla slibuje. 

 

Zdroj:

  • autorský text