Oblíbený akční herec se vrací do kina se svou nejznámější rolí, ale na Netflixu se na něj můžeme kouknout již teď

Oblíbený akční herec se vrací do kina se svou nejznámější rolí, ale na Netflixu se na něj můžeme kouknout již teď
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V „Jacku Reacherovi“ Tom Cruise jako bývalý vojenský policista dokazuje, že není člověkem, kterého by měl někdo naštvat. V pokračování, které je nyní k dispozici pro streamování přes Netflix, se Tom Cruise znovu ukazuje v nejlepší formě.

Úspěch, i když byly kritiky

S mezinárodními výdělky ve výši téměř 220 milionů amerických dolarů by se Jack Reacher dal popsat jako docela velký úspěch, přece jen měl rozpočet 60 milionů dolarů. I když fanoušci knižní předlohy vůbec nebyli spokojeni s Tomem Cruisem v hlavní roli (špatná barva očí a zhruba 25 cm menší než postava v knize), Cruise dokázal, svým charisma a akčním talentem přesvědčit i nejhlasitější kritiky.

Čtyři roky po prvním díle Jacka Reachera si Cruise zopakoval svou roli bývalého vojenského policisty ve filmu Jack Reacher: Nevracej se. Toto pokračování je nyní k dispozici na Netflixu.

O co jde?

Když bývalý poslanec Jack Reacher (Tom Cruise) navštíví své staré působiště ve Washingtonu, chce se setkat se ženou, která nyní dělá jeho bývalou práci. Jenže ta není ve své kanceláři, nýbrž za mřížemi. Starostka Susan Turnerová (hvězda ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku, Cobie Smuldersová) byla poslána do věznice za údajnou velezradu.

Reacher se také dozví, že ho bývalá prostitutka žádá o peníze – údajně s ní má 15letou dceru Samanthu (Danika Yaroshová). Je jasné, že Reacher musí znovu udělat to, co umí nejlépe: Vymaní Turnerovou z vězení a uteče se svou potenciální dcerou, přičemž je pronásledován vysoce výkonným nájemným vrahem (Patrick Heusinger). Kousek po kousku Reacher a Turnerová odhalují velké spiknutí...

Druhý díl sice není tak kvalitní jako první díl, najdeme tu několik chvilek, které by se bývaly mohly vystřihnout z filmu a neřešit, ale i tak vystačí na zábavný večírek pro fanoušky Cruise, než se do kin dostane Top Gun 2.

Zdroje článku: