Tento týden v Ulici: Vilmu budou operovat, Vendulu překvapí možné těhotenství a Kristýna zahájí odboj proti Julii

Tento týden v Ulici: Vilmu budou operovat, Vendulu překvapí možné těhotenství a Kristýna zahájí odboj proti Julii
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Ulici nás čeká vskutku pestrý a zajímavými událostmi nabitý týden. Vilmin ošklivý pád skončí zlomeným kotníkem. Vendula si uvědomí, že má několik dní zpoždění, patrně tedy bude v jiném stavu. Juliina klientka si sáhne na život, což Kristýnu přinutí zakročit. Ze Sylvy se možná vyklube zlatokopka.

Vilma si zlomí kotník

Vilma bude mít pocit, že ji nikdo nepotřebuje, a začne si připadat neužitečná. Vendula ji proto vmanévruje do uklízení v Lumírově bytě, zatímco Kateřina půjde do práce. Vilma bude při utírání prachu ve svém živlu, ovšem jen do chvíle, než upadne a poraní si kotník. Ten se ukáže být zlomeným a paní Nyklová bude muset podstoupit operaci a později také dlouhou rehabilitaci. Vendula si to dá celé za vinu, protože kdyby babičku zaměstnala v bistru, nic takového by se nestalo. Lumír navíc odjede pracovně do Německa a Lexík se na pár dní přesune za Ingrid do Málkova, takže jediný, kdo si najde čas babičku v nemocnici navštěvovat, bude Kateřina.

Obě mají někdy starostí až nad hlavu.
Obě mají někdy starostí až nad hlavu. | Zdroj: TV Nova

Vendula asi bude zase chovat

V hospodě se znovu objeví Jirka Hložánek, údajně kvůli pracovní schůzce. Nezapomene ale poznamenat, že by si rád zopakoval dámskou jízdu s Martinou a Vendulou – tedy, hlavně s Martinou, která se mu líbí. Martina ho naneštěstí vtipně odbude, protože o mužskou přízeň nestojí. Co se týče Venduly, ta si teď stejně asi bude muset všechny večírky odepírat, pokud se potvrdí její šokující domněnka. Vypadá to, že by mohla být těhotná.

Kristýna má plán a zasvětí do něj Jarku

Jedna z Juliiných klientek se pokusí o sebevraždu, což Kristýnu přiměje k tomu, aby se ezošmejdce postavila a zabránila jí v dalším ničení lidských životů. Jak ale přesvědčit oddané klientky, že Papežové jde jenom o peníze? Kristýna přijde o přístup do facebookové skupiny, kam terapeutka vkládá upozornění na připravované semináře a nejrůznější akce. Dívka chce udělat velké gesto a vyvést Julii z míry, k tomu však bude potřebovat pomoc Jarky, máminy sestřičky z ordinace. Díky ní se dostane k důležitým informacím a bude moct narušit průběh nejbližšího sezení. Bude to ale stačit, aby se Julie zastyděla?

Sylva je možná pěkná podvodnice

Tony a Dominika si po přečtení podivného článku vezmou do hlavy, že Kryštofova nová kamarádka Sylva je podvodnice, která tahá z mužů peníze. Když se ukáže, že jí Mára na táboře půjčil prachy a teď se nemůže přihlásit na účet v mobilní aplikaci, nezaváhají ani vteřinu a všechno mu o svém podezření řeknou. Kryštof si Sylvu při nejbližší příležitosti podá, ale nakonec si bude připadat jako hlupák.

Je Sylva podvodnice?
Je Sylva podvodnice? | Zdroj: TV Nova

Prokop bude chtít Magdu zpátky, ona jeho ne

Seznamování Irenina miminka s novým domovem vyvolá v Magdě i Prokopovi vlnu dojetí. Obzvlášť na Prokopa ta scéna zapůsobí překvapivě silně, dokonce tak, že si uvědomí, jak rád by se k Magdě vrátil. Začne vyhledávat různé příležitosti, aby s ní mohl být sám a naznačit jí, že ji má pořád rád. Pokaždé mu přeruší záměry někdo třetí, zpravidla Otík nebo Eddie, ale zřejmě na tom nezáleží, protože Magda se k němu stejně nebude chtít vrátit.

Zdroj článku:
  • Autorský text