Tento týden v Ulici: Franta se naštve na Skyler, Marie si omrkne Julii a Hynek chce Šímu pro sebe

Tento týden v Ulici: Franta se naštve na Skyler, Marie si omrkne Julii a Hynek chce Šímu pro sebe
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vojta by byl nejšťastnější, kdyby se jeho rodiče usmířili. Totéž si přejí Věrka s Lubošem, dojatí Karliným nezištným gestem. Mezi Skyler a Frantou se to ještě zhorší, když se mladík o své přítelkyni dozví nepříjemné novinky. Rodina Volákových marně bojuje s Julií a Hynek si chce naklonit Šimona.

Karla dojme rodiče Kryštofa k slzám

Ačkoli se Kryštof a Karla snažili Vojtovi vysvětlit co nejšetrněji, že už spolu nemůžou být, chlapec je stále bere jako nerozlučnou dvojici. Moc by si přál, aby se usmířili. Nadále se proto snaží vymýšlet aktivity a hledat příležitosti, při nichž by mohli trávit čas společně jako ucelená rodina.

Opravdu se Karla a Kryštof rozvedou?
Opravdu se Karla a Kryštof rozvedou? | Zdroj: TV Nova

Kryštof má Karlu vlastně pořád rád, ale už jí nedokáže důvěřovat. Zkrátka se nezvládne přenést přes zradu, kterou mu způsobila. To vědí i Věrka s Lubošem, přesto se nemohou smířit s tím, že by opravdu mělo dojít na rozvod. Vždyť Karla už k nim neodmyslitelně patří, navíc teď udělá něco nezištného a dojemného, čím je v podstatě rozpláče.

Skyler má pro Frantu další nepříjemná překvapení

Očekávat, že se ta nezkrotná a nezodpovědná Skyler, kterou František poznal před lety, od základu změnila, bylo evidentně naivní. Doufal, že podruhé to mezi nimi bude jiné. Že konečně začnou fungovat jako rodina. Čím déle s ní je, tím víc mu dochází, že se bohužel nezměnila ani trošičku a má úplně jiné priority než on. Navíc se o ní dozví další věci, které ho přimějí uvědomit si, že matku svého malého synka vůbec nezná. Rozčilený a zklamaný se odhodlá k zásadnímu kroku. Co přesně udělá a jak to vezme Skyler?

Do boje proti Julii nastupuje odhodlaná babička

Julie nadále manipuluje důvěřivou Kristýnou – tak zdatně, že se Blanka už opravdu bojí, aby o dceru definitivně nepřišla. Jak ale zachránit blízkého člověka ze spárů ezošmejda, když si to dotyčný ani nepřeje? Kristýna bohužel Julii plně důvěřuje a naopak začíná pochybovat o svých nejbližších. Do zdánlivě neřešitelného problému se teď nově vloží Marie, která se s Julií sejde, aby si ji proklepla. Jak jejich setkání dopadne a co provede se vztahy v rodině?

Hynek nehraje fér – začíná o Šímu bojovat

Šimon se už minulý týden jasně rozhodl, u koho chce bydlet natrvalo. Až uplyne čas, který má strávit s tátou, hodlá se vrátit k mámě, kde má vlastní pokoj a větší klid. Snad už mu také konečně došlo, že to s ním máma myslela dobře.

Hynek se nejdřív tvářil, že synův výběr respektuje. Ve skutečnosti ho ale nepřijal. V uplynulých letech se s ním Gábina vždycky dokázala rozumně domluvit, jenomže to se teď změní. Hynek začne o Šimona bojovat a pokusí se ho přesvědčit, aby zůstal u něj. Mladík má ale vlastní hlavu, a tak to mezi nimi opět pořádně křísne.

 

Zdroj článku:
  • Presskit Nova