Survivor Česko & Slovensko 2024: Co už je známé, co diváci očekávají a o čem se spekuluje. Jisté je jedno jméno

Survivor Česko & Slovensko 2024: Co už je známé, co diváci očekávají a o čem se spekuluje. Jisté je jedno jméno
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nová řada reality show z atraktivního prostředí Dominikánské republiky začíná sice až za měsíc, ale po skončení nudného Big Brothera už se fanoušci nemohou dočkat, až se show rozjede. Loni to byla sice trochu nuda, ale zlé je zapomenuto a na sociálních sítích už to žije novou hrou o přežití.

Nástup na kokosovou dietu mají soutěžící 27. února. Zatím není jisté ani jedno jméno ze skupiny odvážlivců, ale s největší pravděpodobností budou v nejbližších dnech jména odvážlivců postupně odhalena. Snad se nám tam zase ti nejoblíbenější hráči nezačnou rozpadat tak, jako loni Vašek Matějovský a Petr Švancara, kteří ze zdravotních důvodů hru o 2,5 milionu nedotáhli do konce.

I letos by měla show trvat přes 70 dní a s vyhladovělými adepty na milionovou výhru bychom se tak mohli potkávat do poloviny června.

Jediné jisté jméno

Ondřej Novotný
Ondřej Novotný | Zdroj: TV Nova

Moderátorem je i letos Ondřej Novotný, který je vždy na místě dříve a vše připravuje, jak v jednom z posledních rozhovoru uvedl. Opět bude mít během natáčení v Dominikánské republice několikadenní pauzy, aby mohl organizovat některé akce související s Oktagonem. Uvedl, že si tak cestu užije celkem pětkrát.

Je také možné, že už si kufry balí i soutěžící, protože diváci dostávají svou dávku dobrodružné reality show vždy s pěkným zpožděním. Pokud jde o účastníky, TV Nova uvádí, že se k hladovému pobytu přihlásilo skoro deset tisíc zájemců a 800 z nich dostalo pozvánku do dalšího castingového kola. Výběr trval čtyři měsíce a ti, co uspěli, absolvovali zhruba pět fází výběru. Základ tvořily psychotesty, fyzické texty a zkoušky plavání. Kdo neuspěje v těchto testech, nemá šanci postoupit do užšího výběru.

Náročný výběr je samozřejmě určený pouze pro obyčejné účastníky. Jeden z kmenů bude opět tvořen celebritami a už týdny se spekuluje o tom, kdo by to mohl být. Některá jména, která se objevují, jsou však spíše zbožným přáním diváků a to, že se někdo ostříhá, nemusí být nutně spojeno s účastí v Survivoru.

Úkolem celebrit je přilákat k obrazovkám větší množství diváků. Jak Ondřej Novotný uvedl, sám byl u některých známých tváří překvapený, že nabídku přijaly.

První jméno, které se objevilo, je Ornella Koktová. Ta by do toho údajně šla, ale je otázkou, zda se líbila produkci. Na druhou stranu právě spustila s Agátou Hanychovou na internetu svou show, kde nabízí ze 6 € měsíčně nějaké zábavné veledílo, takže asi nebude chytat bronz v Dominikáně. V tisku proběhlo i jméno zápasníka MMA Samuela „Piráta“ Krištofiče, ale už jsme v minulosti viděli, že dlouhodobé hladovění není pro tyto „bijce“ snesitelné. Pozvání údajně dostala i Gabriela Partyšová, ale odmítla. Na podobné dobrodružství už nemá věk a nejspíš by se ani nikde nechtěla předvádět bez líčení a ve špinavém oblečení. Rozhodně by reality show přidalo na atraktivnosti, kdyby se ve kmenu potkala Koktová s Partyšovou. Na seznamu se opět objevila jména z Love Islandu, jako by nebylo dost jiných možností než recyklovat stejné lidi. David Vitásek údajně naznačil svou účast na sociálních sítích a na Rachel Karnížovou to měl údajně odhalit nějaký další účastník této reality show pro mladší diváky.

Zmíněn byl také vítěz Big Brothera Stanislav Liška, ale s největší pravděpodobností byl už výběr soutěžících uzavřený, když skončil Big Brother. Jeho účast by však dávala smysl, protože za sebou má velkou skupinu fanoušků, která pro něj hlasovala.

Startujeme 27. února 2024.

Zdroje článku: