Superlov: Lovci hledají posilu do týmu. Můžete to být právě vy

Superlov: Lovci hledají posilu do týmu. Můžete to být právě vy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pětici současných lovců v pořadech Na lovu a Superlov brzy obohatí nový kolega či kolegyně. Kdo to ale bude, to zatím není jasné. Zkusit šanci může prakticky kdokoliv, kdo má dostatek odvahy a potřebných znalostí. I vy se můžete přihlásit. Stačí vyplnit příslušný castingový formulář.

Lovci rozšiřují své řady. Máte šanci stát se jedním z nich

Vzrušující vědomostní soutěže Na lovu a Superlov se u diváků těší velké oblibě. Za poměrně krátkou dobu jejich vysílání se z protřelých lovců Doktora Vševěda (Jiří Martínek), Kalkulátora (Jakub Kvášovský), Kvízové dámy (Dagmar Jandová), Pana Lišáka (Václav Slabyhoudek) a Belladonny (Viktorie Mertová) staly celebrity. Okouzlují diváky nejen neuvěřitelným množstvím znalostí, ale i svými osobnostmi a šarmem. Nehledě na to, že je zábavné sledovat jejich popichování s moderátorem Ondřejem Sokolem.

Člověk si až říká, že by nebylo špatné dostat se mezi ně a zažít to všechno na vlastní kůži, přímo na místě. Pokud o něčem takovém sníte a chcete se s lovci setkat nikoli v roli soutěžícího, nýbrž jako rovný s rovným, teď máte příležitost. Lovci totiž potřebují rozšířit své řady, a tak hledají posilu, která by se nebála změřit síly a vědomosti s odvážnými soutěžícími. Už brzy vedle stávající pětice usedne nový lovec či lovkyně –⁠ můžete to být právě vy.

Vyplňte formulář –⁠ třeba právě Vy usednete po boku lovců

Jakou představu mají samotní lovci o potenciálním kolegovi? „Hlavně to chce někoho, kdo má obrovský přehled a kdo je trošku schopen se nám vyrovnat, aby úroveň lovců nebyla různorodá,“ uvažuje Doktor Vševěd v pořadu TV Nova a s úsměvem dodává: „Nebojte se, nekoušeme.“

„Já bych hlavně doufala, že mezi nás dobře zapadne, že bude sdílet naši vášeň pro kvízy ráno, v poledne i večer,“ doplňuje Viktorie Mertová alias Belladonna.

Máte bystrý mozek, skvělou paměť a všeobecný přehled, který vaše přátele a známé uvádí v úžas? Nenecháte si ujít ani jeden díl pořadů Na lovu a Superlov a znáte odpovědi na většinu tamních zapeklitých otázek? Toužíte zažít adrenalin z časového limitu, velkého studia s mnoha kamerami, ba i s přihlížejícími diváky? Pak není na co čekat. Stačí sebrat odvahu a přihlásit se vyplněním castingového formuláře.

„Za zkoušku nic nedají,“ vzkazuje zájemcům Belladonna. „Já myslím, že je dobré si v životě vyzkoušet co nejvíc věcí. Nemá smysl se bát a nemá smysl mít zbytečně nízké sebevědomí.“

Chcete se k nim přidat?
Chcete se k nim přidat? | Zdroj: TV Nova

Na nové lovce čeká spousta jedinečných zážitků, adrenalinu a zábavy, kterou nabízí např. nová verze pořadu – Superlov. „Mně se hrozně líbí, jak to vypadá,“ pochvaluje si Belladonna. „Dopadlo to podle mě fakt dobře. My jsme se hrozně bavili při tom natáčení. Já si moc dobře pamatuju na jednoho mladého soutěžícího, který teda předvedl opravdu velmi hezký výkon. Na to si myslím, že se můžou diváci brzo těšit.“

Na Superlov se můžete dívat každou sobotu večer od 20:20 na Nově nebo s týdenním předstihem na Voyo.

Zdroje článku: