StarDance 2023: O tom, že tanec hodně bolí, se už přesvědčili všichni odvážlivci, kteří se pustili do náročného tréninku

StarDance 2023: O tom, že tanec hodně bolí, se už přesvědčili všichni odvážlivci, kteří se pustili do náročného tréninku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
David Prachař se ještě neodvážil skotačit v taneční obuvi a pro jistotu vsadil na tenisky, aby si tanec usnadnil. Také si zvolil kratší tréninky, aby se do tanečního drilu dostal postupně. Přece jen už je to pán v letech. Ivana Chýlková si stěžuje na svou výšku, která jí trochu komplikuje choreografii.

Další odvážné celebrity, které se letos rozhodly bojovat na parketu o srdce diváků, vám představíme v tomto článku.

Taneční pár Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková

Marek Adamczyk je sympatický a velice oblíbený divadelní, televizní a filmový herec. Upozornil na sebe například v dramatu Lidice, Zloději zelených koní, Poslední závod nebo v televizní pohádce Jak si nevzít princeznu. Byl také jedním z rodičů vyměněných chlapců v obou řadách úspěšného seriálu Kukačky. Jako jediný z obsazených herců ještě nemá děti, což bylo podmínkou pro získání role. Svým vystupováním však všechny přesvědčil, že se do složité rodičovské role i tak dokáže vžít. Narozen je ve znamení Střelce.

Lenka Nora Návorková je čtyřnásobná mistryně ČR v latinskoamerických tancích v mládežnické kategorii. V soutěži StarDance se objevuje již poněkolikáté. V poslední řadě byla taneční partnerkou Miraie Navrátila. V roce 2018 se s hercem Jiřím Dvořákem stala Královnou tanečního parketu, tedy vítězkou devátého ročníku soutěže. Narozena je ve znamení Vodnáře.

Jaký byl váš dojem z prvního společného setkání?

Marek Adamczyk
Marek Adamczyk | Zdroj: Konariková / © Česká televize

Marek Adamczyk: První dojem byl skvělý. Samozřejmě jsem přemýšlel, kdo by to mohl být a Lenka mě napadla. Jsem rád, že mi ten můj tip vyšel.

Lenka Nora Návorková: Přála jsem si Marka, a to se mi splnilo. Takže jsem nadšená, šťastná a je to super.

Taneční pár Iva Kubelková a Martin Prágr

Kubelková a Prágr
Kubelková a Prágr | Zdroj: Křepelka / © Česká televize

Iva Kubelková je moderátorka, zpěvačka, herečka a bývalá žádaná modelka. V soutěži krásy Miss ČR se stala první Vicemiss roku 1996. Byla jednou z tváří pořadu České televize Sama doma. Před třemi lety vydala hudební album, na kterém se podílel kytarista Michal Pavlíček. Iva se zřejmě ráda stresuje a taneční soutěž není její první velká akce. Úspěšně se zúčastnila například i soutěže Tvoje tvář má známý hlas. A rozhodně si neudělala ostudu. Narozená je ve znamení Býka.

Martin Prágr je tanečník, choreograf a lektor. Začal s tancem v sedmi letech. Byl zlatý na Mistrovství ČR. Soutěže StarDance se zúčastnil už dvakrát a jeho tanečními partnerkami byly biatlonistka Gabriela Soukalová a herečka Simona Babčáková. V seriálu České televize Dobré ráno, Brno! si zahrál v 6. epizodě. Narozen je ve znamení Vah.

Jaký byl váš dojem z prvního společného setkání?

Iva Kubelková
Iva Kubelková | Zdroj: Konariková / © Česká televize

Iva Kubelková: První dojem byl velmi pozitivní, velmi příjemný, protože oba víme, že nás čeká velký kus práce a spousta společně stráveného času. Nedovedu si představit, že by se při seznámení někdo na někoho mračil. Myslím, že s Martinem to bude fajn a je skvělé, že už má se StarDance zkušenost.

Martin Prágr: Byl jsem překvapený, Ivu jsem nečekal. V minulých řadách jsem měl dopředu nějaké tipy a vždycky mi vyšly. Tentokrát to bylo těžké, protože jsme všichni tanečníci poměrně vysocí. A první dojem? Ten byl super. Iva působí jako „sympoška“. Myslím si, že na sebe bude náročná.

Zdroje článku:
  • Press kit ČT,
  • Autorský text