Skandály, které se odehrály na festivalu v Karlových Varech

Skandály, které se odehrály na festivalu v Karlových Varech
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když je někde takové velké shromáždění slavných a známých tváří, jako tomu bývá na filmovém festivalu v Karlových Varech, není možné se divit, když se někdy hvězdy nechovají jen příkladně. Jaké skandály jsou spojené s tímto festivalem?

Hups do vody – Jiří Macháček

V roce 2010 se na festivalu v Karlových Varech rozhodl oslavit své 44. narozeniny herec Jiří Macháček. A protože se oslava bez alkoholu neobešla, řada přítomných byla nad ránem již ve značně podroušeném stavu. Aňu Geislerovou, Tatianu Vilhelmovou a Jiřího Macháčka pak nenapadlo nic lepšího než se sklenkou šampusu skočit do vln řeky Teplé.

I na lavičce se dobře spí – Matěj Ruppert

Zatímco výše uvedené herečky se koupaly v říční vodě, zpěvák kapely Monkey Business Matěj Rupert se rozhodl nedojít do svého pokoje v hotelu, ale znaven přemírou alkoholu si ustlal na lavičce. Zde si ho fotili přítomní návštěvníci festivalu, z čehož si frontman hudební skupiny pranic nedělal se slovy „tak to prostě na festivalech chodí“.

Tanec na stole, močení na ulici i zákaz vstupu na festival

Příliš alkoholu nedělá dobře nikomu. Své by o tom mohl vyprávět zpěvák Marek Ztracený, který si ve Varech uřízl pořádnou ostudu. Značně ovíněný se pustil do tance na stole, ale pod vlivem se špatně udržuje rovnováha, takže z něho spadl. Bylo velkým štěstím, že vyvázl jen s krvácejícím nosem a bolestí hlavy.

Michal Hrdlička také nezvládl nadměrné pití alkoholu. Aby se vůbec dostal do hotelu, museli ho kamarádi podpírat. I tak stihl ještě močit před lidmi na ulici. Jeho tehdejší snoubenka Karolína Plíšková přešla jeho úlet s nadhledem.

Zákaz vstupu na filmový festival v Karlových Varech má například Agáta Hanychová. Ta na něm ztropila také několik divočejších scén, mimo jiné se třeba porvala s pořadateli, kteří ji upozornili, aby se chovala slušně.

Jak je vidět, i celebrity jsou jen lidé z masa a kostí, se všemi nectnostmi, jež k životu patří.

Zdroj:

  • autorský text