Mají Sid a Adam vůbec šanci na vážný vztah přes rozdílné povahy?

Mají Sid a Adam vůbec šanci na vážný vztah přes rozdílné povahy?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Adam a Sid jsou velmi oblíbené postavy ze seriálu ZOO. Diváci tyto postavy opravdu milují a pevně věří a doufají, že je již brzy uvidí jako pár. Mají ale díky svým rozdílným povahám šanci na úspěšný vztah? 

Sid si celý život přála pracovat se zvířaty. Aby si své přání splnila, riskuje dokonce i vztahy se svou rodinou a místo studia si zvolila náročnou práci v ZOO. A právě tady se potkala s Adamem, kterému v ZOO nikdo neřekne jinak než Haďák. Adam pracuje v oddělení plazů a jak už jeho přezdívka napovídá, největší expert je právě na hady. S Ančou (Sid) si ze začátku vůbec nerozuměli.

Anča je velmi společenská, přátelská a veselá osoba. Má kolem sebe ráda lidi, ráda a hodně mluví a vše si nejraději vyříkává z očí do očí (to ale neplatí pro její rodinu). Adam je naopak velmi uzavřený, a když už náhodou promluví, působí dost nepříjemně, možná by se hodilo říct až protivně. Vše řeší hodně stručně a na zbytečné řeči si rozhodně nepotrpí. Dříve působil jako voják na misích v Afganistánu a velké životní trauma si prožil také v rodině, a to když mu tragicky zemřeli rodiče. Možná právě kvůli těmto náročným a tragickým událostem v jeho životě je takový mrzout.  

Anča to s ním ale nevzdala a snažila se s ním i přes jeho každodenní odmítání přátelsky komunikovat. Dlouhou dobu docházelo k nepříjemným střetům těchto dvou odlišných povah, ale nakonec se pomalu ale jistě začali sbližovat a brzy došlo také k jejich prvnímu polibku. Adam se sice své city snaží popírat, ale velmi rychle na něm jde poznat, že mu Anča lhostejná rozhodně není. A také Anča si musí přiznat, že se do Adama zamilovala.  

Sid (herečka Michaela Pecháčková), Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Může ale jejich vztah fungovat, když jsou oba tak rozdílní? Adam je sice na první pohled protiva, ale v jádru je to velmi hodný a laskavý člověk. A právě tato vlastnost a láska k zvířatům je s Ančou nezpochybnitelně spojuje. A navíc, kde je láska a vůle, tam ani rozdílné povahy nic nezmůžou. A také se říká, že protiklady se přitahují. A právě tento pár se má navzájem rozhodně co naučit.  

Diváci a fanoušci Adama a Sid si budou muset na jejich romantické chvilky ještě chvíli počkat, ale pevně věříme, že se brzo dočkáme a budeme svědky zrodu jednoho nádherného vztahu. 

Zdroj článku:
  • autorský text