Příští týden přiletí do Ulice Martina Dubovská a Žofka se zřejmě nastěhuje ke Klímovým

Příští týden přiletí do Ulice Martina Dubovská a Žofka se zřejmě nastěhuje ke Klímovým
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Do Ulice přibude nová postava – krásná Martina svým příjezdem překvapí nejen Kateřinu. Nemalý šok čeká také rodinu Klímových. Žofka si z jejich bytu udělá dočasné útočiště. Vandina touha po svatbě začne být neúnosná, stejně jako Šimonovo chování. Vztah Karly a Kryštofa bude podroben další zkoušce.

Karla s Márou se pohádají kvůli práci

Od doby, co dva policisté odešli do důchodu a Jirka byl postaven mimo službu, je na kriminálce podstav. Mikeš proto zavolá Karle a nabídne jí možnost vrátit se do práce – přímo do terénu, kde by mohla řešit aktuální případy. Ach, jak už se jí po tom adrenalinu stýskalo! Vždycky doufala, že se po mateřské bude moci vrátit k činnosti, s níž má bohaté zkušenosti a kterou má tolik ráda. Nyní se však zdá, že tvrdě narazí u Kryštofa. Tomu se představa, že bude jeho žena denně čelit nebezpečí, ani trochu nezamlouvá. Podaří se jim nalézt kompromis?

Dcera Kateřiny okouzlí Pavlíka i Mária

Martina Dubovská přiletí z Itálie bez ohlášení, a pořádně tak mámu překvapí. Nastane nadšené vítání, po němž ale Kateřinu začnou nahlodávat nevyhnutelné otázky. Nezdá se jí pravděpodobné, že by dcera dostala takhle narychlo volno v práci. Vyhodili ji snad? Mluví pravdu, když tvrdí, že si vymohla pár týdnů dovolené? Těžko říct, Martina totiž rozhodně nepůsobí ustaraně, naopak se těší, jak si v Praze u mámy užije klid a pohodu. Sama přitom vnese značný neklid do života Pavlíka a Mária, z nichž se právě stali slamění vdovci. Odolají pánové pokušení v podobě atraktivní Martiny?

Martina všechny očaruje, sotva vejde do bistra. Zdroj: TV Nova

Žofie už s mámou nechce bydlet

Žofku od začátku roku trápí ustavičné hádky s přísnou a nekompromisní matkou. Dušková si zkrátka usmyslela vychovat z dcery dokonalou studentku, jíž se nebudou odpouštět žádné chyby. Stačí jedna trojka z fyziky, aby byl oheň na střeše, slzy na tváři a trpělivost nadobro ztracená. Žofka čím dál více utíká do svého útočiště u Klímových, kde ji vedle Michala začne utěšovat i dobrosrdečná Iva. Nyní však tohle místo zřejmě poslouží jako dlouhodobý azyl. Dívka se totiž rozhodne od mámy odejít.

Dušková klade na dceru přehnané nároky. Zdroj: TV Nova

Naštvaná Vanda má pro Luďka ultimátum

Vanda touží po svatbě více než po čemkoliv jiném a každý den doufá, že se Luděk uráčí dát jí zásnubní prstýnek, co před Vánocemi objevila v šuplíku. Na Štědrý večer ji čekalo pořádné zklamání, o silvestrovské noci rovněž. Proč Luděk pořád váhá? Vanda si to neumí vysvětlit a trápí ji, že zůstává pouhou přítelkyní, místo aby se konečně stala Luďkovou ženou. Její podrážděnost a depresi ještě znásobí lékař, když zavede řeč na budoucnost a založení rodiny. Nikoho asi nepřekvapí, že Vanda, která se často chová dětinsky, začne pořádně vyvádět. Jediný Luděk bude zmateně koukat a divit se, co jí najednou vadí. Jakým ultimátem ho Vanda rozhodí?

Šimon si koleduje. Čím mámu rozčílí?

Šimon nadále zkouší, co všechno Gábina vydrží. Přemýšlí, jak by mohl obejít její zákazy, jen aby využil každou příležitost trénovat s Michalem na turnaj v online hrách. Příští týden ale Gábině konečně dojde trpělivost, když mladík udělá opak toho, na čem se dohodli. Co provede a jak to bude rozhozená máma řešit? Všechno se totiž nedá omlouvat pubertou…