Režisér Šestého smyslu přichází s novým děsivým trhákem: Trailer slibuje pořádnou podívanou

Režisér Šestého smyslu přichází s novým děsivým trhákem: Trailer slibuje pořádnou podívanou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
M. Night Shyamalan patří mezi nejlepší režiséry psycho-thrillerů a hororů. Jeho filmy „Šestý smysl“, „Znamení“ či „Stalo se“ jsou populární a mysteriózní snímky, které dokáží pěkně vystrašit. Nyní byl zveřejněn první trailer pro jeho nový film „Old“, a ten nám znovu slibuje parádní podívanou.

„Old“ aneb stáří je blíž, než si myslíme

Pokud znáte „Příběh Benjamina Buttona“, tak pro vás nebude film tematizující podivné stárnutí nic nového. Zde ale máme opačnou situaci – lidé v tomto filmu rychle stárnou. Když je mladá žena nalezena mrtvá na pláži, zjistí ostatní turisté, že se na místě dějí podivné věci, jako by byla pláž zakletá. Najednou začínají i ostatní lidé neuvěřitelně rychle stárnout. Zanedlouho se všichni stávají obětí tohoto zakletí, návštěvníci pláže umírají na stáří, a to bez ohledu na to, jak mladí nebo staří byli, když na pláž dorazili.

Zdroj: Autor: Debby Wong / Shutterstock

V obsazení „Old“ uvidíme řadu známých tváří. V záhadném thrilleru hrají Gael García Bernal (známý ze seriálu „Mozart v džungli“), Eliza Scanlenová („Malé ženy“), Thomasin McKenzieová („Králíček JoJo“) a Abbey Leeová („Šílený Max: Zběsilá cesta“).

Zanedlouho se všichni stávají obětí tohoto zakletí, návštěvníci pláže umírají na stáří, a to bez ohledu na to, jak mladí nebo staří byli, když na pláž dorazili.

Proč se můžeme těšit?

Svými úspěšnými filmy „Šestý smysl“ a „Znamení“ se M. Night Shyamalan upevnil v hollywoodském světě, jeho díla mají nezaměnitelné charakteristiky. Shyamalan nejen, že rád využívá nadpřirozené jevy, skoro vždy nás ke konci šokuje neuvěřitelný a absolutně nečekaný plot twist. Přestože chvílemi se jeho tvorba kvalitativně trochu propadla („Po zániku země“, „Poslední vládce větru“), v posledních letech u diváků znovu zabodoval s filmy „Rozpolcený“ a „Skleněný“.

Kritici si proto myslí, že by i „Old“ mohl navázat na tuto kvalitní práci posledních let. Do českých kin by film měl dorazit letos v červenci.

Zdroj: