Paní Nyklové žádná Lumírova nápadnice neuteče

Paní Nyklové žádná Lumírova nápadnice neuteče
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lumír Nykl to má teď v Ulici velmi těžké. Po tragické smrti Světlany Nyklové sešel z cesty a více je s Hložánkem v hospodě než u syna doma. Také je pod neustálým dozorem své matky, které nic neuteče.

Nová žena Lumíra to bude mít velmi těžké

Lumírova maminka Vilma Nyklová je tchyní k pohledání. Do všeho strká nos a nic jí neuteče. Tvrdí, že jí na srdci leží blaho jejího syna, ale zároveň ani netuší, jak moc přitom ohrožuje jeho štěstí. Vilma je zkrátka největší drbnou v Ulici a nic jí neuteče. Největší starost jí teď dělá její syn Lumír, který se po smrti Světlany dočista pomátl.

Poslední kapkou pro ni byla návštěva dvou rozjařených žen, které tvrdily, že do Prahy přijely na Lumírovo pozvání. Lumír však o ničem nevěděl a ukázalo se, že jsou následkem jeho a Hložánkovy opilosti. Ovšem to jen na okraj. Vypadá to, že příští Lumírova žena to bude mít s paní Nyklovou velmi těžké, protože ta ji vycítí už v samém zárodku jejich nového vztahu.

Nová žena Lumíra to bude mít velmi těžké, Pavel Gwužď / Nextfoto

Nyklová zbystřila u Ingrid a také u Diany

Vždyť to byla právě Vilma Nyklová (Jaroslava Obermaierová), která si všimla, že mezi Lumírem a Ingrid vzniká po smrti Světlany větší vztahové pouto. Načapala Ingrid v jeho ložnici, a i když to vše bylo trochu jinak, Vilma si to vysvětlila po svém. Ostatně... Takhle to dělá vždycky. Mimo jiné zbystřila, když se v přítomnosti Lumíra začala objevovat krásná Diana Rytířová (Barbora Seidlová). Na začátku byla proti tomuto vztahu, ale potom si uvědomila, že když bude šťastný Lumír, bude šťastná i ona. Vztah s Dianou však kvetl jenom v hlavě Lumíra, a tak z toho sešlo.

Jediné, co Vilmě možná uniká, je rozvíjející se přátelství mezi Lumírem a podnikatelkou Kateřinou Dubovskou (Martina Randová). Diváci už možná tuší, že dějové linky Kateřiny a Lumíra by se mohly spojit o dost více. Ale přežije to Vilma, která měla s Kateřinou nejeden konflikt? 

 

 

Zdroj:

  • autorský text