Novinky na Netflixu: Na co se můžeme v říjnu těšit?

Novinky na Netflixu: Na co se můžeme v říjnu těšit?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Všem už je dnes známá streamovací služba Netflix. Je velmi oblíbená především mezi mladší generací. Na výběr máme z mnoha starších, ale i nových filmů a seriálů. Poslední dobou je Netflix ve velké oblibě. Každým měsícem, někdy i častěji, se můžeme těšit přidáním nějaké novinky.

Ani říjen není výjimkou. Pojďme se tedy podívat a ty nejočekávanější novinky na Netflixu za měsíc říjen 2021.

Viník

Hned prvního října se můžeme těšit na nový thriller Viník. V hlavní roli se nám představí Jake Gyllenhaal jako bývalý policista, který se nyní věnuje práci na dispečinku. Jak již očekáváme, první, a tou hlavní zápletkou bude telefonát právě na dispečink, kdy volá o pomoc unesená žena. Bývalý policista tak má případ, jenž musí za každou cenu vyřešit a neznámé ženě pomoci.

Film je natočen podle úspěšného amerického remaku Tísňové volání z roku 2018.

Ty

Ti, kdo si oblíbili seriál s názvem Ty, se mohou těšit, že zhruba v polovině října vyjde již třetí řada tohoto seriálu. Slibujeme, že tentokrát nebude o romantiku nouze. Jedná se o hlavní postavu Joe, který pracuje v knihkupectví, a od doby, kdy vešla jistá dáma, začíná Joe bojovat především sám se sebou samým. I třetí řada bude plná zajímavých zápletek.

Zámek a klíč

Již 22. října se objeví druhá řada dalšího fantasy seriálu, tentokrát Zámek a klíč. Jedná se o příběh sourozenců, kteří se po otcově smrti nastěhují do domu, jenž skýtá plno tajemství a klíčů proměňující realitu.

Armáda zlodějů

V říjnu se můžeme dočkat i očekávaného hororu Armáda zlodějů, který by měl vyjít 29. října. Jedná o prequel k filmu Armáda mrtvých. Nebude ani nouze o akci. Můžeme se těšit na plno zajímavých hororově akčních scén, které se od tohoto filmu očekávají.

A na co se nejvíce těšíte vy?

 

Zdroje: