MasterChef Česko: Sobecká slečna chytrá je ve finálové trojce, diváci Tereze nemohou přijít na jméno

MasterChef Česko: Sobecká slečna chytrá je ve finálové trojce, diváci Tereze nemohou přijít na jméno
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sociální sítě moc Tereze nepřejí. Nic nepředvedla, je namyšlený, moc chytračí, je nesympatická, nastrčená kvůli sledovanosti atd. Pravdou je, že kamera se s Terezou přátelí a každý, kdo v kuchyni občas vaří, asi v poslední epizodě pochopil, že je divák oklamáván.

Když pět minut před koncem vaření Tereza ještě nedala své plněné a dost velké těstoviny vařit, asi těžko by těstoviny plněné kuřecím masem stihla uvařit a ještě nazdobit talíř jako na focení do gurmánského časopisu. Právě takové detaily pořad hodně shazují a nebylo to poprvé, kdy naprosto okatě byla Tereza v soutěži upřednostňovaná před ostatními soutěžícími.

Možná je už o vítězi rozhodnuto a musí to být hlavně někdo, kdo se rád chválí a umí se prodat. S loňským vítězem Martinem Pecinou zřejmě média moc velký cirkus nezažila. Martin sice vaří s láskou, ale nepotřebuje propagovat soutěž, kterou nazval jednou velkou estrádou, která s opravdovým soutěžením nemá nic společného.

První výzva

Vaření začalo výběrem ze dvou bedýnek. Honza si jako jediný vybral „nebeskou bedýnku“ a 45 minut na přípravu pokrmu. Tereza, Péťa a Kuba sáhli po pekelné bedýnce, a ta jim dopřála 120 minut.

Všichni trochu zmatkařili. V pekelné bedně byl úkol jasně daný – upéct makronky a postavit z nich věž. Honza měl dispozici hodně zajímavých surovin, ale porotci ho hned na začátku vaření trochu podusili, jako by to dělali záměrně.

Nakonec si za první vaření nikdo místo na balkóně, a tedy i ve finálovém vaření, nezasloužil. Makronky byly přepečené a suché, Péťa ani nepostavil věž. Ani Honza s hovězím roštěncem a omáčkou z portského porotce nenadchl.

Kuba
Honza | Zdroj: TV Nova

Druhá výzva

Opět šlo o volbu. Černá a bílá spižírna dala soutěžícím na vybranou. Bílou spižírnu, která nabízela jemnější a dobře kombinovatelné suroviny, si vybrali Tereza a Kuba. Honza a Péťa upřednostnili černou spižírnu s luxusními a výraznými surovinami, které ale nejdou tak jednoduše kombinovat.

Porotce uspokojil Honza s filetem z kambaly a na balkón šel i Kuba s vepřovou kotletou. Právě v této výzvě prezentovala Tereza jídlo, které nemohla za posledních 5 minut stihnout uvařit a naservírovat.

Třetí výzva

Péťa a Tereza měli za úkol prezentovat pokrm, kde by byl základem chléb. Přestože Péťa ještě Tereze pomáhal, aby jídlo stihla, nikdo to neocenil a do finále postoupila slečna „všechno vím a všechno znám“. Nezapomněla také sehrát slzavé divadlo, když zjistila, že oba soutěžící na balkoně fandí Péťovi. Čím to asi bude?

Zdroje článku: