Kvíz: Superlov – Belladonna půjde Kalkulátorovi tvrdě po krku. Otázkou ale je, jak byste si v soutěži vedli vy

Kvíz: Superlov – Belladonna půjde Kalkulátorovi tvrdě po krku. Otázkou ale je, jak byste si v soutěži vedli vy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Chcete-li se na chvíli přenést do svých oblíbených pořadů Na lovu a Superlov a ocitnout se v kůži lovců či soutěžících, vyzkoušejte si náš kvíz. Taková Belladonna např. už dobře ví, kde jsou její silné a slabé stránky. Nebojte se objevit ty své.

Být lovcem v oblíbených vědomostních soutěžích Na lovu a Superlov není nic jednoduchého. Každý z pětice našich geniálních mozků má záviděníhodný všeobecný přehled a k tomu ještě určitou specializaci. V případě Viktorie Mertové alias Belladonny je to gastronomie, na rozdíl od kolegů totiž hodně vaří. Také čte bulvár, takže se vyzná i v této oblasti.

V pořadu TV Nova zmínila, že Superlov pokládá za větší výzvu než Na lovu, protože v Superlovu jeden soutěžící čelí všem lovcům najednou – přinejmenším pokud touží bojovat o vyšší částky. Lovci se tak musejí dobře sehrát, více se soustředit a napojit jeden na druhého. Přesto mezi nimi leckdy panuje určitá soutěživost. Ze statistik totiž podle všeho vyplývá, že v uplynulých dílech měl nejvíce odpovědí Jakub Kvášovský neboli Kalkulátor. Belladonna si proto předsevzala, že v nových dílech Superlovu se bude snažit hlásit o slovo častěji, aby mu trošku srazila ego.

Jak myslíte, že byste si na jejím místě vedli vy? To můžete zjistit prostřednictvím našeho kvízu, který vám nabídne otázky, s nimiž se někdy nedokázali popasovat ani samotní lovci.

Podařilo se vám všechny otázky úspěšně zdolat? Gratulujeme, na vás si s ničím takovým nepřijdeme. Možná byste měli pouvažovat nad přihlášením do televizních soutěží nebo rovnou vyplnit castingový formulář a připojit se do týmu ostřílených lovců.

Zdroje článku: