KVÍZ: Pořad Na lovu kombinuje zábavu a vědomosti. Takový je i náš kvíz

KVÍZ: Pořad Na lovu kombinuje zábavu a vědomosti. Takový je i náš kvíz
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Slzy smíchu, veselé historky, záludné otázky, rozsáhlé znalosti, ale především nezapomenutelný zážitek – to všechno nabízí soutěžícím i divákům oblíbený pořad Na lovu. Možnost pobavit se a obohatit o nové vědomosti vám poskytne také náš kvíz.

Pokud jste vědomostní soutěž Na lovu dosud bez zájmu míjeli, vězte, že jste o hodně přišli. Kombinace zábavy, obdivuhodných znalostí a pořádné dávky napětí koneckonců nabízí poučení i humor. O tu důstojnější a informacemi nabitou stránku věci se stará pětice lovců, geniálních českých mozků, kterým můžeme jejich rozsáhlý přehled jen tiše závidět. Vtip pak dodávají pořadu nejen jejich zajímavé postřehy, ale zejména šarmantní moderátor Ondřej Sokol, pro kterého tým kreativních scenáristů vymýšlí spoustu úsměvných hlášek.

Pro soutěž Na lovu je charakteristické, že v ní čtyři hráči utvoří tým a společnými silami se pokoušejí uniknout jednomu z lovců, jimiž jsou Jiří Martínek alias obávaný Doktor Vševěd, Jakub Kvášovský neboli Kalkulátor, sympatická Dagmar Jandová coby Kvízová dáma, zrzavý Václav Slabyhoudek čili Pan Lišák a služebně nejmladší Viktorie Mertová jako Belladonna. V našem kvízu se však zapeklitým otázkám z pořadu Na lovu budete muset postavit sami, bez morální podpory dalších soutěžících. Myslíte, že to dokážete?

Věříme, že jste se u našeho kvízu příjemně odreagovali a pobavili, i když jste možná neznali úplně všechny odpovědi. Třeba se přesto s radostí pustíte do dalších podobných kvízů, které jsme si pro vás připravili.

Zdroj článku:
  • Autorský text