KVÍZ: Fešáky z Beverly Hills 90210 jste milovali. Dokažte, že znáte jména jejich představitelů

KVÍZ: Fešáky z Beverly Hills 90210 jste milovali. Dokažte, že znáte jména jejich představitelů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už je to nějaký ten pátek, co na našich televizních obrazovkách běžel americký hit Beverly Hills 90210, ale přesto věříme, že si v našem kvízu povedete dobře a správně určíte jména všech herců, kteří si v seriálu zahráli.

Steve, Brandon, Dylan, David… Při znění těchto jmen se vám možná vybaví okouzlující mladí hrdinové amerického seriálu Beverly Hills 90210, který byl i u nás v 90. letech nesmírně populární. Přinesl nám totiž trendy z dalekého světa a vzbudil v nás touhu poznat Spojené státy. Kromě toho ale nabídl zábavná a napínavá dramata ze života úspěšných a krásných teenagerů.

Alkoholismus, nečekané těhotenství, souboj s drogami, milostné pletky a žhavé trojúhelníky, to všechno nás drželo u obrazovek s každou novou epizodou. Celkový počet odvysílaných dílů se vyšplhal až ke třem stovkám. Věděli jste, že po skončení natáčení tvůrci vydražili více než 400 předmětů, které se v Beverly Hills 90210 objevily?

Pokud jste také patřili k věrným fanouškům tohoto seriálu, jistě budete znát jména všech herců, kteří v něm účinkovali. Někteří z těchto mužů se ve světě filmu a televize pohybují dodnes. Ale co ti ostatní? Vzpomenete si na ně ještě? Ověřte si to v našem kvízu.

Povedlo se vám správně určit, jak se herci z Beverly Hills 90210 jmenují? Pokud jste to trošku popletli, nesmutněte. Můžete zkusit některý z našich dalších kvízů, třeba budete mít více štěstí.

Zdroj článku: