Marek Adamczyk z Kukaček si teď místo syna vymění partnerku na tanečním parketě

Marek Adamczyk z Kukaček si teď místo syna vymění partnerku na tanečním parketě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Proslýchá se, že mezi účastníky letošní StarDance přibydou také manželé Marek a Eva Adamczykovi, což by znamenalo, že si na parketu půjdou po krku. Jak ale herec známý nejen ze seriálu Kukačky prozradil v rozhovoru, se svou ženou – nebo i proti ní – by si zatančil rád.

Druhá řada Kukaček je podle Adamczyka ještě lepší

Herec Marek Adamczyk o svém působení v Kukačkách promluvil během rozhovoru v Rozstřelu. Úspěšný seriál o dvou rodinách, kterým zaměnili v porodnici děti, se dočkal druhé série. Ta první se díky vysoké sledovanosti stala nejúspěšnějším pátečním seriálem za třináct let, dokonce překonala Vyprávěj. Jak si to sympatický představitel Martina Kadlece vysvětluje?

„Většinou když děláte takový seriál, pár věcí se tam nepovede tak, jak by mohlo. Seriál funguje, dejme tomu, ze 75 procent a není to špatné. Ale u Kukaček se těch věcí povedlo třeba 90 procent. Povedlo se najít zajímavou zápletku, sepsat ji do zajímavého příběhu, dobře to obsadit a nasnímat. Potom to funguje.“

Režisér Biser Atanas Arichtev si nejdřív nebyl jistý, zda vůbec v seriálu pokračovat. Marek Adamczyk uznal, že kdyby to mělo být vaření z vody, nešel by do toho. Ale když si přečetl, o čem jednotlivé díly budou a jak jsou napsané, dávalo mu to smysl.

Marek Adamczyk s manželkou Evou
Marek Adamczyk s manželkou Evou | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Už plánujete děti, ptají se herce

V rozhovorech se Marka Adamczyka často ptají, jak se mu vlastně hraje otcovská role, když sám ještě děti nemá. Moderátorka iDNES.cz, Monika Zavřelová, přitom poukazuje na to, že pokud někdo hraje např. lupiče, asi nemusí mít nutně zkušenost z reálného života, pravda?

Otázka se ale v případě tohoto herce tak trochu nabízí, jelikož z ústřední čtveřice v seriálu Kukačky je jediný bezdětný. Jinak ale s moderátorkou souhlasí. Každý herec se koneckonců neustále potýká s tím, že dělá něco, co mu není vlastní nebo co v životě nezažil. V určitém kontextu by navíc otázka naznačující možné plánování rodiny mohla být i netaktní. Marek Adamczyk se nedávno oženil s mistryní světa ve snowboardcrossu Evou Samkovou, nyní tedy Adamczykovou, a tak se jich obou na toto téma vyptávají lidé často. „Myslím si, že to fakt vhodné není. Nemůžete si být jistá, že se člověka nějak nedotknete.“

Samotné téma seriálu Kukaček je ostatně poměrně tíživé, na což Marek Adamczyk narazil zase při rozhovoru pro Expres. „Způsob, jakým se s tím jednotliví aktéři vyrovnávají, je ale podle mě pozitivní. Nikdo to nevzdává, všichni do toho jdou a snaží se ty věci řešit.“

S manželkou si rád zatančí – klidně i proti ní

V Rozstřelu čelil Marek Adamczyk rovněž otázce ohledně možné účasti v taneční soutěži StarDance. Bulvárem se totiž prohnala informace o tom, že by v připravované řadě mohl účinkovat nejen on, ale i jeho manželka Eva, tudíž by si tím pádem konkurovali a bojovali na parketu proti sobě. Herec bohužel nesměl danou domněnku potvrdit ani vyvrátit. Česká televize totiž představí tanečníky až v dubnu.

Nemůžu o tom mluvit, ale naposledy jsem s Evkou pořádně tančil na naší svatbě a bylo to super. Takže když budeme mít příležitost zase si zatancovat, spolu nebo proti sobě, zlobit se nebudu.

Zdroje článku: