Kryštof Rímský z Ulice má za sebou divokou minulost

Kryštof Rímský z Ulice má za sebou divokou minulost
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Šestačtyřicetiletý Kryštof Rímský se do povědomí diváků dostal hlavně díky seriálu Ulice, ve kterém působí už od roku 2007. S postavou Máry z Ulice ho spojuje hodně věcí. Ovšem Ulice není jeho jediným projektem, kde je vidět.

Kryštof Rímský alias Mára z Ulice

Pravidelný divák Ulice, který moc nepátrá po dalším osudu svých oblíbených postav, možná ani neví, jak temnou minulost za sebou má Mára z Coolny. Kryštof Rímský, který Máru hraje, se do postavy zamiloval proto, že v ní našel hodně podobností včetně jména. Kryštof Mareček, kterému v Ulici neřekne nikdo jinak než Mára, se v seriálu objevuje v roce 2007 v souvislosti s otevřením baru Coolna.

Je to ještě nevyzrálý kluk, který je pro každou špatnost. Je nezodpovědný a hrne se do každého kšeftu. Jednu dobu chodí s Terezou Jordánovou, jejich vztah ale končí vážnou autonehodou, na které má Mára velký podíl.

Dále scénáristé Márovi napsali setkání s Monikou Farskou. S tou nejprve spoluvlastní bar Coolna, později spolu tvoří pár. V tu dobu se už Mára maličko uklidňuje a ke své postavě přibírá také smysl pro zodpovědnost. Vztah s Monikou mu nakonec nevychází, protože ho v Ulici čeká osudová Karla.

S Karlou Taubrovou adoptuje Vojtíška a později čekají svůj vlastní přírůstek do rodiny. Přes rodinou idylku na postavu Máry čeká ještě jedna vážnější zápletka, a to kšeftování s kradeným zbožím, které Máru málem přivede do vězení. Nakonec se i toto vyřeší a Mára může s Karlou žít svůj sen o velké rodině.

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Kryštof Rímský otevřeně přiznává problémy s drogami

O Kryštofu Rímském vznikl dokument s názvem Evoluce 4 z revoluce, který sledoval jeho bouřlivý život. V něm vyplula na povrch jeho temná minulost, o které řada lidí neměla ani tušení. Kryštof Rímský byl rebel každým coulem.

Už jako čtrnáctiletý byl vidět a slyšet při sametové revoluci. Pak se jeho myšlenky zvrhly v anarchismus a Kryštof Rímský vstoupil do radikální strany. Z té později také vystoupil a na politiku se vykašlal, jenže jeho cestu zkřížily tvrdé drogy. S rodinou měl velké komunikační problémy, o čemž by mohl vyprávět jeho slavný táta herec a dabér Pavel Rímský, který si v Ulici také zahrál.

Jak v rozhovorech často uvádí, ze závislosti na drogách ho vyvedlo až divadlo. Po detoxu a odvykací léčbě se přihlásil na hereckou školu a v rámci ní začal hrát divadlo. To se stalo jeho novou zdravější závislostí. Díky divadlu měl Kryštof Rímský řád a našel smysl života. Naštěstí už dlouho má to nejhorší za sebou.

Dodává ale, že rebelie v něm zůstala zakořeněná.

Kryštof Rímský má dva syny

Podobu se seriálovým Márou Kryštof Rímský nezapře. Kromě podobně rebelského charakteru má i on, stejně jako Mára, dvě děti. Kryštof Rímský je otcem dvou synů v pubertě. Ti už také projevují zájem o herectví, jejich táta je však zásadně proti. Kryštof Rímský je toho názoru, že sláva dětských hvězd může brzy vyhasnout. V takovém případě by se jeho synové později nemuseli mít o co opřít. Proto trvá na tom, aby nejdříve vystudovali normální školu a herectví se věnovali až později.

 

Zdroje: