Kristen Stewart si zahraje princeznu Dianu v novém filmu

Kristen Stewart si zahraje princeznu Dianu v novém filmu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kristen Stewart, hvězda známá z upírské ságy, si zahraje roli tragicky zesnulé princezny Diany. Nový film o princezně z Walesu, označované také královnou lidských srdcí, bude mít název „Spencer“, podle Dianina dívčího příjmení. Podívejte se na detaily o filmu, které již stihly uniknout.

Drama Spencer se zaměří na období na začátku 90. let, během nějž se Diana rozhodla rozloučit s princem Charlesem.

Režisérem filmu je Pablo Larrain a za scénář je zodpovědný Steven Knight. Zahájení natáčení se očekává na začátku roku 2021.

Film zpracovává příběh princezny Diany během jejích posledních vánočních svátků v domě Windsoru v Sandringhamu. Diana Frances Spencer a princ Charles byli manželé od roku 1981. Vztahy na královském dvoře byly napjaté kvůli četným neshodám a mimomanželským záležitostem. V roce 1992 se manželé rozešli a manželství skončilo definitivně rozvodem v roce 1996.

Kristen Stewart se proslavila rolí Belly v pětidílné sáze Stmívání natočené podle knih Stephenie Meyerové.

Princezna Diana, rozená Spencerová, se narodila 1. července 1961 v Sandringhamu. Zemřela 31. srpna 1997 v důsledku autonehody v Paříži. Jejími syny jsou princ William a princ Harry.

Lady Diana se setkala se svým manželem, princem Charlesem, díky své starší sestře. Jejich vztah sledovala britská média téměř od začátku.

V roce 1981 byla Diana provdána za o 13 let staršího prince Charlese. Asi 700 milionů lidí na celém světě sledovalo její svatbu s nástupcem britského trůnu a na slavnostním ceremoniálu bylo 3 500 hostů.

Rok po svatbě porodila princezna Diana syna Williama a o dva roky později syna Harryho. Již tehdy však začaly první problémy. Princezna Diana trpěla bulimií a poporodní depresí. Její vztah s princem Charlesem se pomalu začal rozpadat.

V roce 1996 se manželé rozvedli. I tak ale Diana nadále zůstala v centru dění a účastnila se veřejného života. Po rozvodu média bedlivě sledovala její další dva románky – s kardiologem Hasnatem Khanem a synem egyptského miliardáře Dodim Al-Fayeda.

Princezna Diana zemřela 31. srpna 1997 ve 4:00 v nemocnici v Paříži. O pár hodin dříve, po večeři s Dodim Al-Fayedem v hotelu Ritz, odjížděli z hotelu černým Mercedesem, aby se vyhnuli mediálnímu útoku. Tato cesta se však stala Dianě osudnou.

U filmových hvězd nebývá o novinky nouze. O Kristen Stewart toto platí dvojnásob. Ať už se jedná o vztahové skandály, změnu orientace, účesu či výstředního outfitu, tato herečka je stále samé překvapení.

Režisér Pablo Larrain tuto osobností i vizáží výraznou herečku obsadil do role princezny Diany ve svém novém filmu. Tak snad nebudou fanoušci Lady Diany zklamáni.