Jaro se blíží, chcete se pořádně zasmát? Tady je výběr komedií, na které se určitě podívejte

Jaro se blíží, chcete se pořádně zasmát? Tady je výběr komedií, na které se určitě podívejte
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Procházíte Netflixem, hledáte něco, na co byste se mohli dívat, ale máte náladu na něco lehkého, vtipného. Rozsáhlá knihovna Netflixu může být zastrašující, zvláště když hledáte dobrou komedii uprostřed moře podprůměrných výtvorů. Proto se podívejte na tento seznam, zajisté vám pomůže.  

Chůva na zabití – 65 %

Pokud se chcete zasmát, a nevadí vám trochu krve a sem tam někde ležící vnitřnosti, zalíbí se vám „The Babysitter“, černý komediální horor od režiséra McG. Nezletilý Cole (Judah Lewis) se těší na noc se svou sexy chůvou Bee (Samara Weavingová), ale věci naberou démonický spád, když Cole náhodou zjistí, že Bee a tým středoškoláků (Max, (Robbie Amell), Allison (Bella Thorneová), Sonya (Hana Mae Leeová) a John (Andrew Bachelor), jsou ve skutečnosti kult uctívající ďábla, a mají v oblibě sbírat lidské oběti.

Tento film je absolutní chaos ve své nejčistší podobě, a přesně proto je takto zábavný.

Poslední akční hrdina – 65 %

Arnold Schwarzenegger si dělá srandu z explozí a akčního charakteru typického akčního filmu Arnolda Schwarzeneggera v příběhu, který vypráví docela neuvěřitelný děj filmu s Arnoldem Schwarzeneggerem? Přesně to je „Poslední akční hrdina“ Když kouzelný lístek pošle mladého Dannyho Madigana (Austin O'Brien) přímo k natáčení nějakého nového akčního filmu, pozná se se svou oblíbenou akční ikonou Jackem Slaterem (Schwarzenegger), aby zabránil padouchovi Benedictovi (Charles Dance), který se chce stát padouchem i ve skutečném světě.

Tento film je shovívavý, divoký a kompletně absurdní. Můžeme se těšit na malý výstup Dannyho Devita, na Schwarzeneggera hrajícího Schwarzeneggera a na spoustu satirických špiček týkajících se akčních trháků.

Vražda na jachtě 60 %

Co se týče Adama Sandlera a jeho originálních filmů na Netflixu bychom mohli říkat, že se jedná o velmi nevyzpytatelnou situaci. Někdy se mu film povede, někdy je to katastrofa. „Vražda na jachtě“ by ale mohl být skutečný klenot, aspoň ve Sandlerovým slova smyslu. Film, ve kterým znovu spolupracovali Sandler a Jennifer Anistonová se točí kolem ženatého důstojníka newyorské policie Nicka (Sandler) a kadeřnici (Anistonová), jak se stále více zaplétají do záhadné vraždy na palubě lodi, kterého právě potkali. Záhada vraždy je do značné míry navržena tak, aby ji bylo možné řešit i doma před obrazovkou. A silný výkon filmových hvězd v dvou hlavních rolích je skutečně skvělý.

 

Zdroj: