Kdo se objeví v rebootu hororového Vlkodlaka?

Kdo se objeví v rebootu hororového Vlkodlaka?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Projekt, který bude představovat příběh vlkodlaka, nově dostal režiséra. Herec v hlavní roli chvíli přemýšlel, že se této úlohy ujme sám, ale nakonec tým vyhledal hvězdné jméno. Můžeme se tedy těšit na skutečně kvalitní podívanou. Kdo se filmu ujal?

Chtěl film režírovat sám

Ryan Gosling si přál vytvořit reboot známého příběhu o vlkodlakovi. Projekt, který právě vzniká, se mu natolik zalíbil, že nějakou dobu uvažoval i nad tím, že by se sám ujal režisérské role. Nakonec mu ale stačí „pouze“ hlavní role, a o režii se může postarat někdo jiný. Kdo bude tedy snímek s názvem The Wolfman režírovat?

Vybíral si mezi mnoha nabídkami

Když se chystaný projekt od producenta Jasona Bluma představil, oslovil mnoho zájemců o režii. Režiséra Leigha Whannella, který se v poslední době proslavil například snímky Upgrade nebo Neviditelný, nabídka na režii zastihla v rozhodovacím procesu. Mezitím už mu totiž ležely na stole další scénáře. Nakonec si ale vybral právě vlkodlačí projekt.

Filmový scénář bude podle dostupných zdrojů inspirován Slídilem od Dana Gilroye. Je ale jasné, že Leigh Whannell se nyní postará o to, aby celý námět upravil po svém, a bude psát vlastní verzi scénáře. Ryan Gosling, kterého jste mohli vidět ve snímcích La La Land nebo v seriálu Mladý Hercules, tak bude mít znovu možnost zazářit.