Karla sice říká ne, ale srdce mluví jinak. Jak tohle celé dopadne?

Karla sice říká ne, ale srdce mluví jinak. Jak tohle celé dopadne?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na kratičkou chvilku to u Marečků vypadalo, že je nevěra zametena pod koberec a vše je růžové. To by se však nesměl ve dveřích objevit Jakub Štěpánek, který Karle dokonale zkazil náladu. A neukázal se jen jí, nýbrž opět obnovil kontakt s Věrou a ke Karlině vzteku také s Márou. Vypadá to, že diváci Ulice budou mít o drama postaráno. 

Dovolená na chatě s rodinou Karle prospěla

Karla s rodinou strávila dlouhé dva týdny na chatě, a tak měla čas přemýšlet o sobě, o Jakubovi a o rodině, kterou svým jednáním ohrozila. Uvědomila si, že v Márovi má vše, co může žena od muže chtít. Je pozorný, dává jí prostor a jeho maminka je zkrátka báječná. Tak co jí na Jakubovi tolik přitahuje? Nebo přitahovalo? Bohužel pro Karlu pořád přitahuje. Nyní má však oči dokořán a před srdcem dá přednost svému rozumu. Vždyť Jakub s jejími dětmi nepočítá! Jak by s ním asi mohla fungovat? Musí mu důrazně vysvětlit, aby dal ruce od její rodiny pryč. Ale půjde jí to? Vždyť v jejím hlase možná ještě půjde rozpoznat zamilovanost. A toho možná Jakub využívá. 

„Jakub psychopat je tady. Karla ho sice odmítá, to mu ale nebrání v tom, aby zkontaktoval Věrku s nabídkou literární soutěže. Věrka je štěstím bez sebe. Nic netušící to vypráví Karle, které mrzne úsměv na rtech.”

Jakub je slizký a natvrdlý, přesto pro něj má Karla slabost 

Jestli dříve byl divákům Jakub Štěpánek sympatický, teď se karty obrátily. Svým počínáním a vtíráním se do přízně Karliny rodiny je spíše slizký a taky hodně natvrdlý. Jako chlap a ještě navíc mladý frajírek bez závazků zkrátka nemůže pochopit to, jaké to je pro matku opustit své vlastní děti. Naštěstí své představy o životě s Karlou vyjádřil dost jasně a včas. Vždyť chybělo jen málo a Karla běžela žádat o rozvod. To ji aspoň trochu probralo. Její děti jsou teď její nejsilnější zbraní proti Jakubovi. 

Zdroj článku:
  • Autorský text