Karel Gott ještě stihl natočit dokument o svém životě, do kin půjde v březnu

Karel Gott ještě stihl natočit dokument o svém životě, do kin půjde v březnu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dojemný duet Karla Gotta s jeho dcerou Charlotte je považován za symbolické rozloučení slavného zpěváka jak s milovanou rodinou, tak s jeho fanoušky. Mistr v uplynulém roce už nejspíš tušil, že se jeho dny krátí, ale do posledního dechu se snažil pracovat, snad aby za svou kariérou učinil patřičnou tečku. Kromě nahrávky s dcerou se podílel také na přípravě celovečerního dokumentu o své osobě.

Režisérka Olga Malířová Špátová Gotta v nedávných měsících pravidelně navštěvovala a jak přiznala, při posledních návštěvách si už nebyla jistá, zda ho právě nevidí naposledy. "Vždycky na konci toho natáčení jsem ho pohladila a řekla jsem mu, jak ho máme rádi, jak si toho ceníme, protože to není jen natáčení filmu," uvedla režisérka pro Seznam. 

Karel Gott se podle ní na vývoji dokumentu sám podílel a nepřipustil, aby byly jednotlivé scény nudné. Každá musela být zakončena nějakou pointou nebo vtipem. 

Film měl být původně uveden už v letošním roce u příležitosti zpěvákova jubilea, Gottovi ale připadalo, že je jeho osoby už "všude plno", a tak nakonec premiéru odložil až na jaro roku příštího. Netušil, že se jí už nezúčastní.