John Wick 3 (2019): Halle Berry natáčela se zlomenými žebry

John Wick 3 (2019): Halle Berry natáčela se zlomenými žebry
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
O roli Sofie v akčním snímku John Wick 3 se ucházela řada předních hollywoodských hereček, včetně Salmy Hayek a Umy Thurman. Režisér Chad Stahelski si nakonec vybral Halle Berry a byl okouzlen její odhodlaností.

Halle Berry už sice překročila padesátku, ale kondičku by jí mohly závidět mnohé dvacetileté slečny. Aby se herečka na plátně vyrovnala Keanu Reevesovi, podstoupila tvrdý trénink. Hodina fitness každý všední den byla jen základem. Halle Berry navíc trénovala bojová umění, běhala po schodech s třicetikilovým pytlem písku, učila se zacházet s různými zbraněmi a cvičit psy. Oddech si dopřávala jen o víkendech, aby se mohla trochu věnovat rodině. 

Herečka je v Hollywoodu známá tím, že má smůlu na úrazy. Jeden se jí nevyhnul ani tentokrát: při nacvičování nebezpečné scény si zlomila tři žebra. "To nic není, jedeme dál," prohlásila, ale zranění jí logicky nedovolilo pokračovat. Už se bála, že ji režisér nahradí jinou herečkou, ale nestalo se tak. Filmaři počkali, až se zotaví. 

"Ta ženská je schopná projít zdí," řekl její osobní trenér Peter Lee Thomas. "Je to titán!"

Její vytrvalost ocenil i sám "John Wick" Keanu Reeves: "Halle je úžasná umělkyně, do akce jde naplno, je nefalšovaná a dává do toho všechno."