Jak dnes vypadá a jak to má s homosexualitou Eric McCormack, hvězda seriálu Will & Grace?

Jak dnes vypadá a jak to má s homosexualitou Eric McCormack, hvězda seriálu Will & Grace?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Byly doby, kdy snad nebyla ani jedna žena, která by nezatoužila po seznámení s hezounem, kterého proslavila postava Willa ze seriálu Will & Grace. Tato role ho vystřelila mezi nejžádanější muže, i když se dlouhé roky spekulovalo o tom, zda jeho manželství není pouze hrané a hvězda z oblíbeného sitcomu není ve skutečnosti homosexuál.

Postava Willa ho proslavila

Celým jménem Eric James McCormack je narodil 18. dubna 1963 a jeho nejznámější role byla postava Will Truman v televizním seriálu Will & Grace, který měl takový úspěch, že se tvůrci v roce 2017 rozhodli natočit jeho pokračování. Bohužel napodruhé už sitcom takového úspěchu nedosáhl. Erica jste však mohli vidět také v seriálu Cestovatelé časem, nebo v dramatu Prozíravost. Žádná role mu však už takový úspěch nepřinesla.

S manželkou žije přes 20 let

McCormak se však nevěnuje pouze televizním seriálům, ale hraje také divadlo. V roce 2001 dokonce debutoval na Broadwayi. V soukromém životě je šťastně ženatý, se svou ženou se seznámili během natáčení. Ona tam tehdy pracovala jako asistentka režiséra, v roce 1997 se vzali a vychovali spolu syna Holdena. Ericovo jmění je v současné době odhadováno na 15 milionů dolarů a peníze si nevydělal pouze herectvím, ale také zpěvem.

Je homosexuál?

Eric McCormack nikdy nebyl celebritou, o které by se moc psalo ve spojitosti se skandály. Přesto díky roli Willa, který v seriálu hraje homosexuála, se dlouhá léta spekulovalo o tom, zda také jeho představitel není v soukromém životě gay a Eric se to snažil vyvracet. Až po skončení seriálu začala tato fáma upadat v zapomnění. Nepomohl ani jeho šťastný svazek se svou ženou, se kterou tvoří stabilní pár.

Eric McCormack byl spojován také s hvězdou Upířích deníků Ianem Somerhalderem a mělo se za to, že jsou rodina. Ani to však není pravda.