Fotokvíz s Pobřežní hlídkou: Dokažte nám, že poznáte všechny herce z legendárního seriálu

Fotokvíz s Pobřežní hlídkou: Dokažte nám, že poznáte všechny herce z legendárního seriálu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vraťte se s námi do bezstarostných let svého mládí, do zlatých devadesátek, kdy na vašich obrazovkách běžely populární americké seriály, včetně Pobřežní hlídky. V našem fotokvízu si můžete vyzkoušet, jak dobře znáte tamní herce.

Stačilo by zahrát úvodní znělku a hned by každý poznal, o jaký seriál se jedná. V duchu by se přenesl na zlatavé písčité pláže lemované divokými vlnami a hýřící červenými barvami atraktivních, dobronzova opálených záchranářů. Ano, řeč je o Pobřežní hlídce, jejíž mladé a krásné plavčíky i plavčice z prosluněné Kalifornie jsme si v devadesátých letech zamilovali.

Dnes bez nadsázky kultovní seriál sledoval jejich každodenní radosti a starosti, povinnosti i dramatické chvíle přicházející s náročnou prací, která zahrnovala nejen záchranu topících se, ale také boj s nepříznivým počasím a různými mořskými nástrahami. S takřka 1,1 miliardou diváků se Pobřežní hlídka zapsala do Guinessovy knihy rekordů jako vůbec nejsledovanější světový seriál, a to přímo všech dob.

Věříme, že i vás svého času chytl tým neodolatelných plavčíků za srdce, a proto pro vás jistě nebude problém ukázat v našem fotokvízu, jak dobře znáte jejich představitele. Kdo si zahrál nezapomenutelného Mitche Buchannona, určitě víte, ale co všichni ti ostatní?

Zavzpomínejte si na Pobřežní hlídku také prostřednictvím našeho dalšího kvízu a zajímavých článků. Nebo se můžete ponořit do minulosti skrze jiný populární seriál svého mládí, třeba Beverly Hills 90210.

 

Zdroj článku: