Eva Burešová zavětřila nebezpečí. Emma Smetana má dost velkou šanci ji svrhnout z pozice seriálové královny na Primě

Eva Burešová zavětřila nebezpečí. Emma Smetana má dost velkou šanci ji svrhnout z pozice seriálové královny na Primě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Její domovská televize zahájila masivní propagaci nového romantického seriálu Eliška a Damián. Reakce diváků jsou veskrze pozitivní, a dokonce se ozývají hlasy, že Robert Urban a Emma Smetana vedle sebe doslova září a chemie funguje na jedničku.

Zatímco seriál ZOO po ukončení romantické linky Burešové a Urbana spíše chřadne a moc se mu nedaří návrat k původní popularitě, nový seriál s ohlášeným šťastným koncem má velkou šanci diváky zaujmout. Už z upoutávek je jasné, že romantika bude z obrazovky doslova „stříkat“.

Okolí kolem Evy Burešové samozřejmě sleduje, jak novinka působí na privilegovanou herečku. Eva se údajně o seriál zajímá a mluví o něm. Veřejně se neprojevuje nijak kriticky, ale je zvědavá, jak si Emma povede. Určitě však cítí trošku hrozbu, přestože konkurence v rozumné míře může být přínosná.

Zatím se jí podařilo i po pauze kvůli mateřským radostem vrátit na svůj trůn, kde se na chvilku usadila Míša Pecháčková.

Emma Smetana je ale úplně jiný kalibr, protože je na rozdíl od Pecháčkové už dospělá žena a máma.

Stejně jako Eva je mediálně známá, umí také krásně zpívat a na rozdíl od Evy má ještě i dobré vzdělání. Navíc Emma se údajně v nové roli Elišky našla a návrat Roberta Urbana, po kterém divačky volaly, její nástup do povědomí milovníků seriálů usnadnil.

Eliška a Damián slibuje humor, trochu mystickou zápletku, ale hlavně silný milostný příběh, kde láska nejen hory přenáší, ale také překonává bariéru staletí.

Hlavní postava Eliška žije v současné době. A potom je tu šarmantní Damián, doslova renesanční muž urozeného původu, který přichází z roku 1758. Umožňuje mu to náhodně objevený elixír. Damián se tak vydává na cesty do jiné doby stále častěji a jeho osud se tak protne s osudem krásné a moderní Elišky. A která žena by občas nesnila o pohádkovém příběhu plném velké lásky a tajemna, že?

To vše je navíc podpořeno krásnými kulisami a prostřednictvím Damiána diváci mohou nahlédnout do prostředí šlechty a života v 18. století, do bydlení na zámku a naprosto odlišných vztahů ve společnosti. Robert Urban uvedl, že se na příběh o velké lásce moc těší.

Trochu netradiční vztah bude plný překážek. Damián se má zasnoubit s pruskou princeznou Frederikou (Anežka Rusevová), a ta má jednu velkou výhodu. Žije ve stejné době jako on. Eliška je navíc hodně zaneprázdněná žena, protože zdědila marmeládovnu, o kterou se musí starat.

Emma Smetana je z role nadšená, protože jde o velký projekt a také věří, že se bude její postava líbit dcerám.

Dále se v seriálu objeví Anna Dvořáková, Jan Komínek, Petr Buchta, Milan Šteindler, Michaela Kuklová nebo Dana Syslová.

Zdroje článku: