Drbárna ze ZOO: Velké změny čekají Sid

Drbárna ze ZOO: Velké změny čekají Sid
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V rodině Novotných je jasno – Eduard řádění tsunami nepřežil. Rodina se tak musí vyrovnat nejen se ztrátou syna, manžela a otce, ale také bude třeba, aby jeho místo v rodinné firmě převzal někdo další. To nebude úplně snadné, což jako první pochopí Alice.

Sidonie se rozhodla, že se vyrovná se smrtí syna po svém a vrhla se do práce ještě s větším nasazením, než je u ní obvyklé. Bohužel není ale schopná se plně soustředit na práci a dělá chyby. Jako první si toho všimne Alice, ale ve svém postavení ve firmě není schopná čelit Sidonii. Alice zůstává bezradná, ale mladý Ed povolává do rodiny Sid. Ta vcelku rychle pochopí situaci a je ochotná matce dočasně vypomáhat, dokud se babička nevzpamatuje. Do rodinné firmy láká i Adama, ale ten má pocit, že bez něj by se to v ZOO neobešlo a nabídku odmítá.

rodina řeší, co bude dál
Rodina řeší, co bude dál. | Zdroj: FTV Prima

V ZOO se dějí i jiné věci. Krásný už se naplno vžil do role trenéra parkouru a kromě svých vnoučat a jejich kamarádky přibere i děti Machyánové. Pro svůj účel neváhá ukrást vozík Kolmanovi, ale všechno nevyjde tak, jak má v plánu a syn Machyánové si zlomí nohu. To Elišku rozčílí tak, že oblíbenou aktivitu svých synů zruší.

Velká akce se chystá v baru, kde má být finále soutěže duetů. Na rozdíl od Filipa Viky není tak žhavá na výhru – když vidí zapálení u dalšího páru, klidně by jim vítězství přála. Potom ale přijde pár událostí, které ji přesvědčí, aby šla do soutěže naplno. I přes snahu její vystoupení poškodit se nakonec vítězným párem stane Viky a Filip.

Největším překvapením epizody je však Albert. Ten na oko souhlasí s plánem otce, který našel způsob, jak se dostat k penězům své manželky, matky Alberta. A syn mu má být nápomocný. Jenže Albert už je tak popletený z toho, jak ho Kristýna pořád přesvědčuje o dobru, které v sobě má, že se tentokrát opravdu dobře zachová. Matce řekne o připravovaném podvodu, čímž v jejich očích získá důvěru, o které pochybovala. A jako bonus to samozřejmě musí ocenit i Krystýna. Vítězství v sázce je tak na dosah. Albert navíc v očích matky, která o něm pochybovala, stoupl na stupeň vítězů a pokud si to nepokazí, rozhodně ze situace něco vytěží. Je to přece Albert.

Zdroj článku:
  • Autorský text