Drbárna ze ZOO: V říjnu do děje přijde kromě Dominiky i Márty, z Viky se stane celebrita

Drbárna ze ZOO: V říjnu do děje přijde kromě Dominiky i Márty, z Viky se stane celebrita
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Konečně se dočkáme další nové postavy. Tentokrát to bude Adamův přítel Martin, který by měl nastoupit na Albertovo místo. Románek Kristýny a Alberta tak nejspíš definitivně skončí ještě dříve, než začal.

Viky čeká velká improvizace

Viky se bude snažit ze všech sil uspořádat módní přehlídku, ale jako by se osud rozhodl ji potrápit a nic nebude tak, jak si naplánuje. Akce bude sice úplně jiná, než jak si myslela, ale i tak to bude úspěch.

Viky v Baru s Karlem a Terezou
Viky v baru s Karlem a Terezou | Zdroj: FTV Prima

Marie se bude potýkat s dalším problémem

Pracovní problém dostihne i ředitelku Roklovou. Čokoládovna se nehodlá smířit s odmítavým postojem vedení. Markéta doporučuje raději smlouvu uzavřít. Ani starosta Marii nehodlá podat pomocnou ruku.

Co asi uvidí Adam v další vizi?

Adam bude už zdrcený z pověsti, kterou v práci má, a tak opět bude hledat pochopení u rázné Aleny. Právě v ten okamžik přijde další vize, tentokrát spojená s Viky a s barem.

Dominiky bude všude plno

Dominika
Dominika | Zdroj: FTV Prima

Dominika se dál zjevuje tu a zase tam, dokonce se objeví i u Raula v klubovně. Na všechny je milá, sympatie si získává i u Hrabalové, která jí ochotně předá všechny drby, které v infocentru pochytala. Dominika už začne být podezřelá i Břéťovi, ale ona ho přechytračí.

Co to vlastně Sid uvidí?

Sid bude trošku za blázna. Uvidí dva muže, jak se perou, přičemž jeden upadne jako mrtvý. Na radu Anežky a Elišky se půjde svěřit Břéťovi, ale po mrtvole nebude nikde ani stopy. Jenže Sid se s takovým výsledkem nebude chtít smířit a je rozhodnutá pátrat na vlastní pěst.

Ani jiné ženy nevyženou Albertovi Kristýnu z hlavy

Albert bude zkoušet štěstí u jiných žen, ale nakonec zjistí, že se mu nedaří Kristýnu vyhnat z hlavy a stojí jen o ni.

Nástup další postavy

Za Adamem přijede na návštěvu kamarád z armády Martin Pivoňka. Mártyho měla celá jednotka za supermana. Když ho potká Sid, dojde jí, že už ho viděla, a zalarmuje Břéťu. Svěří se i Adamovi, ale nakonec se snad všechno vysvětlí.

Viky i Filipovi se bude dařit

Viky si bude užívat popularity ve své práci, ale o tak velké zviditelnění snad ani nebude mít zájem. Chce zapadnout, a tak se přihlásí do konkurzu na návrh školních uniforem. Petříka tak bude mít na starosti zase Filip, ale i ten se začne prosazovat a dostane nabídku dělat na koncertní šňůře předskokana známé kapele.

Do děje se vrátí Herrmann

Naposled Němec odjížděl ve vzteku, ale to je už zapomenuto. Albert znovu dostane pracovní nabídku v zahraničí a Kristýna zjistí, že by jí Albert vlastně mohl chybět.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • Autorský text