Drbárna ze ZOO: Tereza se chystá prchnout do světa a Adam už plánuje, jak bude řídit kamion

Drbárna ze ZOO: Tereza se chystá prchnout do světa a Adam už plánuje, jak bude řídit kamion
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sid už je z Adama celá nesvá. Teď přišel s tím, že až ho Albert vyhodí, půjde řídit kamion, aby ho nikdo nešikanoval a měl svůj klid. Sid nakonec i přes jeho zákaz zajde za Albertem, aby se za přítele přimluvila.

Všechno je složitější, než se na první pohled zdá. Na vyhazovu Adama trvá i starosta. Markéta je služebně v Německu a právnička, která ji má zastupovat, nemá čas. Marie se nakonec obrátila na bývalého právníka ZOO, ale ten přišel s tím, že se nic dělat nedá a výpověď je nutná.

Zdroj: FTV Prima

Nový Albert se ze všech sil snaží odvrátit Adamovu výpověď

Alberta ještě napadlo zajít za otcem. Ten se mu ale vysmál. Proč by mu měl pomáhat, když se k němu synek nechoval v poslední době moc hezky? Nakonec se však ve starém Polákovy hnulo svědomí, prostudoval si materiály, které ke kontrole na pracovišti plazů vypracovali úředníci, a našel tam tolik chyb, že ministerstvo své závěry z kontroly stáhlo. Adam tak nedostal ani pokutu.

Eliška už balí kufry

Eliščin odjezd do Afriky málem překazil Břéťa, který se v akci zranil. Zrovna když byl s Eliškou na telefonu, najelo do jeho auta terénní vozidlo prchajícího zločince. Břéťa měl štěstí a vyvázl jen s drobným zraněním, takže nakonec Eliška usoudila, že odjet může, a tak předala své místo Julii.

Petra jde po krku Tamaře

Nová stážistka to u Anežky nemá jednoduché. Petra usoudila, že pro ni mladá dívka představuje konkurenci. Možná by se jí měla zbavit, aby náhodou kvůli ní nepřišla o místo sama. Hledá různé způsoby, jak ji šikanovat, jenže Anežka zjišťuje, že má s Tamarou společného víc, než si myslela. I ona možná rozumí řeči zvířat!

Tereze radí Ilonka i Charlie

Mezi Markem a Terezou se situace nijak nelepší. Tereza se odstěhovala zpět k Charliemu a celou situaci chce vyřešit odjezdem do neznáma. Návrat má v plánu až v okamžiku, kdy sestra porodí.

Ilonka jí radí, aby se s Markem udobřila, a Izabela se snaží domluvit Markovi. Nakonec se v baru objeví i Charlie, aby Marka přivedl k rozumu. A měl by si pospíšit, aby mu Tereza nezmizela. Jak mu Charlie sdělil, když jednou odejde, už ji nenajde.

Marek se tedy zmohl, do kapsy si vzal malou krabičku a šel konečně Terezu přesvědčit o tom, že bez ní žít nechce. Dojemnou chvilku ještě vylepšil žádostí o ruku a prstýnkem.

Viky je plná sil a jen nápad chybí

Viky ztratila inspiraci a nějak se jí nedaří. Návrat Josefíny bere jako dobrý způsob, jak se přestat trápit, a tak s malou pomocnicí pořádně vygruntuje byt, a dokonce se ještě pustí i do pečení. A najednou jí přímo do očí padne zástěra, kterou si Josefína přinesla od babičky. Modrotisk! Jak na něj mohla zapomenout! A konečne se jí zase v hlavě začínají rodit nápady.

Zdroje článku: