Drbárna ze ZOO: Tak jsme se dočkali a ZOO se vrací na televizní obrazovky. Překvapení už asi moc nebude

Drbárna ze ZOO: Tak jsme se dočkali a ZOO se vrací na televizní obrazovky. Překvapení už asi moc nebude
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kolem Evy Burešové je vždy živo a bývalá seriálová královna jen těžce nese, že Prima v podzimním plánu vůbec ZOO nepropaguje. Dokonce jí údajně bylo řečeno, že na slavnostní představení podzimních pořadů ani chodit nemusí.

To se ještě seriálová hvězdička snažila ustát a údajně se vyjádřila, že přijde a je ráda, že nebude v centru pozornosti a může odpočívat. Jenže srážka s realitou byla neúnosná. Všichni šílely kolem Emmy Smetany a Roberta Urbana a Burešová se tak v tichosti vytratila. Jen málokdo si všiml, že se vůbec dostavila. Tomu se říká hodně tvrdý pád.

Epizoda 127

Sid, Alice i Raul si dělají starosti o Sidonii, která má nakročeno do léčebny. Ralf ale tvrdí, že už jednou podobné psychické problémy měla, když přišli o rodiče. Věří, že dokáže sestře pomoct, aniž by musela do léčebny. Alice a Sid mu důvěřují – nakonec je přece potřeba zkusit úplně všechno.

Albert zažívá malou noční můru – po zoologické ho nahání polonahé a popsané ochránkyně zvířat. Franta Kolman nestíhá ani fotit. Kdyby se bojovnice za lepší svět rozhodly pronásledovat jeho, určitě by se nebránil.

Marie dává Albertovi instrukce, že musí být velmi opatrný, protože takové zdánlivě spontánní akce bývají většinou do posledního detailu promyšlené. Na vše dohlíží Markéta, aby si nezaložili na problém.

Nakonec to vše vyřeší Kristýna, která s dětmi udělá na bojovnice trošku podraz, ale donutí je si vyslechnout, jak hloupé názory mají. Od Roklové ji čeká pochvala a nabídka na povýšení, které odmítne. Myslí si, že je za tím Albert a nějaké jeho nové hry.

Filip má sice stále dobré úmysly být Viky oporou, ale dělat otce na plný úvazek už ho trochu zmáhá. Má pocit, že ho péče o tři děti katapultovala do dvacetiletého manželství. Viky jen pracuje a on jí to samozřejmě přeje, ale je pořád unavená a on za svou láskyplnou péči žádné benefity nedostává. Izabela plánuje společný život s Vojtou, ale je trochu smutná, že stejně akční není i Marek. Tereza tak pořád neví, jak to spolu vlastně mají.

Zdroje článku: