Drbárna ze ZOO: Přežijeme to, seriál se bude natáčet už jen půl roku

Drbárna ze ZOO: Přežijeme to, seriál se bude natáčet už jen půl roku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál se točí s velkým předstihem, ale mohlo by to znamenat, že po vánoční pauze by se nejspíš měla objevit poslední várka epizod a do léta by mohlo být hotovo. V podzimním schématu 2024 možná diváky čeká nějaká novinka.

Snad programové manažéry nenapadne, že by do vysílání zařadily další díly propadáku Eliška a Damián, které jsou natočené a pečlivě schované. Přece jen šlo o drahý seriál a jeho předčasné ukončení tak zavání hodně špatným ekonomickým výsledkem.

Zdroj: FTV Prima

Určitě by to chtělo nějakou změnu oproti Slunečné a ZOO. Snad si Eva Burešová bude chtít od dlouhých seriálů na chvilku odpočinout a diváci se dočkají nových tváří. Nakonec Marek Lambora se po Slunečné chytil příležitosti a začal se objevovat v mnohem zajímavějších televizních projektech, a to nejen na Primě.

Eva Burešová slíbila, že bude v seriálu ZOO až do konce, ale jak se objevilo v několika článcích, raději by prodávala magické karty a podobné esoterické drobnůstky v nějakém malém krámku. Jenže to by jí asi na hypotéku nevydělalo.

Pocit vyhoření mám stále. Bojuji s tím každý den. Nejsem jediná a můžu ho mít i ve třiceti letech, jak se někteří podivovali. Protože makám opravdu hodně. Měla jsem fakt náročný rok, nejen pracovně, ale samozřejmě mám dvě malé děti…,

svěřila se nedávno pro Super.cz

Michaela Pecháčková by měla po skončení natáčení brát lekce herectví, protože škola, kam chodí, asi není úplně pro ni, a to, co v seriálu předvádí je hraní na míle vzdálené. Lepší herecký výraz mají i ty žirafy a Genzer, který nalévá polévku. Přesto, že většina herců vlastně ani nemá co hrát, tak Pecháčková za tu dobu, co hraje jednu z hlavních rolí, žádný pokrok ve svém hereckém projevu neudělala.

Možná spíše vsází na muzikály, kde svůj chybějící herecký talent může zakrýt zpěvem. Škoda, že si nevzala příklad ze své kolegyně Michaely Petřekové, která naprosto skvěle zahrála roli unesené dívky v zajímavém seriálu Extraktoři z dílny Voyo.

Seriál ZOO asi nikdo oplakávat nebude, protože lidé na něj koukají spíše ze setrvačnosti a když pár epizod vynechají, děj se nikam neposunuje, takže je to jedno. Ani nové postavy nepřinesly to, co tvůrci slibovali. Herci tak možná mají na placení „složenek“, ale pro diváky tento seriál rozhodně žádnou výhrou není.

Zdroje článku: