Drbárna ze ZOO: Eliška se chystá do Afriky, Katka do Humpolce a Sid na další tažení proti Mártymu

Drbárna ze ZOO: Eliška se chystá do Afriky, Katka do Humpolce a Sid na další tažení proti Mártymu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Adam se odmítá se Sid o Mártym už znovu bavit. Tuší, že Sid se opět dostává do formy a začíná větřit, že Márty něco tají. Nedávno se mu sice omluvila za své podezírání, ale už je znovu přesvědčená, že Adamův nejlepší kamarád je špatný člověk. Jen musí přijít na to, co jí vlastně vadí.

A příležitost na sebe nenechá dlouho čekat. V ZOO se po Mártym ptá opět jeho bývalá přítelkyně Straková, o které Márty tvrdil, že je v nesnázích. A Sid ji potkala s manželem a nevypadalo to, že ji týrá. Eliška, která je poučená od Břéti, jí říká, že nějaké domněnky nic neznamenají a než někoho začne obviňovat, musí mít v ruce důkazy. Vypadá to, že Sid bude místo krájení mrkve opět slídit po ZOO. Poté, co se objevila další žena, už si je téměř jistá, že něco není v pořádku.

V ZOO se objevil další had a díky včasnému zásahu Sylvy a Fandy byla polapena žena, která se podivného hadího dědictví po manželovi rozhodla zbavit tak, že ho v taškách nosila do ZOO. O velkou cenu hadů se začal zajímat i zlodějíček Janeček, a tak možná v budoucnu přinese do baru pod bundou nějakého hezkého škrtiče, kterého se rozhodne dobře zpeněžit.

Lízátka budou hitem

Holky mají starosti nejen s tátou, ale chvíli to vypadalo, že jim zase nastanou těžké chvíle v podnikání. To se však změnilo v okamžiku, kdy Izabela ukázala lízátko ve stánku v ZOO. Tam by se lízátka mohla dobře prodávat. A co teprve, kdyby holky dokázaly místo kytek do sladkosti zakomponovat nějaká jedlá zvířátka!

Toho se ujal Marek, ale nakonec všechny překvapila Marika, která dokázala vyrobit přesně to, co holky potřebovaly.

Eliška už brzy ze seriálu zmizí

Eliška dostala nabídku zapojit se do africké expedice, ale bojí se na několik měsíců nechat kluky u Anežky. Prý je moc mírná a kluci by něco provedli. Nakonec ale zřejmě nabídce neodolá, protože jak bylo už oznámeno, její postava v seriálu končí.

Katka se stěhuje

Katka se dohodla s Dominikou, že jí obstará kladné vyjádření ze životního prostředí a Dominika upustí od svého úmyslu dostat Charlieho do vězení. Katka však ví, že dohody s Dominikou nemají moc pevné základy. Aby se tak vyhnula nějakým dalším nátlakům z její strany, rozhodla se odstěhovat za tetou do Humpolce. Děda sice protestoval, ale pochopil, že nemá moc na výběr. Katka se chtěla s Charliem rozloučit, ale doma ho nezastihla.

Vypadá to, že Viky konečně našla něco, co se bude dobře prodávat. O trička s potiskem zvířat, které si s Filipem udělali, se najednou strhl velký zájem. Filip tak konečně mohl fotky, které se nelíbily klientovi, nějak zúročit. Konečně snad dá dohromady 40 tisíc, kvůli kterým ho pronásleduje exekutor.

Zdroje článku: