Těžce zkoušené vztahy v Ulici: Kde to dnes večer pořádně zaskřípe?

Těžce zkoušené vztahy v Ulici: Kde to dnes večer pořádně zaskřípe?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Evžen se snaží o usmíření s Vandou, ale ta o to nestojí. Blanka doufá, že po Evženově boku zažije konečně období radosti a klidu, jenže se pohádá s dcerou. Kristýna totiž zpochybní rozhodnutí studovat na vysoké. Napětí panuje i mezi Gábinou a Jirkou, jelikož pana majora neustále zaměstnává práce.

Herman má moc práce, utrpí tím vztah s Gábinou?

Šímovi je už od včerejška špatně, zvrací a má horečku. Máma ho vezme k doktorovi, který ji ujistí, že s očkováním to nesouvisí. Přesto má Gábina výčitky a svěří se Jirkovi, jemuž se předchozího dne nemohla dovolat údajně proto, že byl v kině. Ve skutečnosti jí omylem poslal přednastavenou zprávu. Je unavený a nevyspalý kvůli práci, která ho zcela zaměstnává. Gábinu si sice vyslechne, ale hned zase musí běžet – a to ji nijak zvlášť netěší.

Herman má moc práce, utrpí tím vztah s Gábinou? Zdroj: Tv Nova

Mastný větří lež. Co mu Šíma tají?

Doktor nechá Šimona týden doma. Odpoledne mladíka navštíví Michal, aby se přeptal, jestli se náhodou neulil, protože ho prudí starší spolužáci. Při té příležitosti se rozhodne koupit barvu a pomoct Šímovi přetřít růžovou koloběžku. Protože tak oba učiní přímo v bytě a zasmradí celý pokoj, Radek je zahrne výčitkami. Zároveň se pokusí z chlapců vytáhnout podrobnosti o sázce, která ke zbarvení koloběžky vedla. Mastný je přesvědčený, že mu Šíma v této věci lže. Ale proč?

Kristýna odmítá jít na vysokou

Blanka prozradí Evženovi, že Kateřina chodí s Lumírem, a zkusí z něj vytáhnout, proč se vlastně tenkrát rozešli. Evžen přizná, že měl tehdy Blanku pořád v hlavě, a tak ho Kateřina nechala jít. Kristýnu mezitím napadne, že by mohli dát Adamovi k narozeninám předplatné tanečního kurzu. Dárek ho potěší a celá oslava v hospodě probíhá v klidu a pohodě, dokud Kristýna nezmíní, že si není jistá, zda touží studovat na vysoké škole. Pořád má pocit, že k tomu byla dotlačena rodiči. S Blankou se okamžitě pohádají.

Evžen chce mír, Vanda válku, zdroj: Tv Nova 

Evžen chce mír, Vanda válku

Vanda za svou novou myčku nezaplatila ani korunu, a tak jí nepůsobilo žádný problém učinit velkorysé gesto a nechat ji v garsonce. Luďkovi se však taková zbytečná velkorysost ani trochu nelíbí. Proč by měl panu soustružníkovi dopřát úplně nový spotřebič? Přiměje Vandu, aby se pro myčku vrátila, a ona se na chodbě potká s Evženem.

Ten se s ní pokusí rozumně promluvit a vysvětlit jí, že se jí nesnaží škodit. To jen ona si vždycky všechno vyloží jako útok na sebe. Poprosí ji, aby alespoň nechala na pokoji Blanku a pořád do ní nerýpala. Vanda ale jeho pokus o usmíření nepřijme, nepovažuje ho za upřímný. Podle ní mu jde jenom o to, aby jeho drahé Blance nikdo nezkřivil ani vlásek, což ji samozřejmě hrozně vytáčí.

Jirka okouzluje voliče, Tonda bude zuřit

Urbanka v bistru vylíčí Vilmě, jak báječně proběhla návštěva pana Hložánka v domově důchodců. Lumír se domnívá, že mluví o Tondovi, ale ona ho hned opraví. Ve skutečnosti vychvaluje schopného Jirku, jehož volební program udělal na ni i ostatní seniory velký dojem. No potěš! Lumír dramaticky zalomí rukama! Až se o tomhle dozví Tonda, určitě vyletí z kůže…

Zdroj článku:
  • Autorský text