Cože? Tohle jste o seriálu Přátelé nevěděli

Cože? Tohle jste o seriálu Přátelé nevěděli
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
I po letech od natáčení stále vyplývají na povrch různé pikantnosti z natáčení nebo zákulisí všemi milovaného televizního fenoménu. Tyhle pecky jste rozhodně netušili!

Chandler gayem?

Lisa Kudrow, představitelka Phoebe, uvedla, že si po přečtení scénáře myslela, že Chandler bude gay. Nakonec ji Matthew Perry dokonale přesvědčil o opaku, když postavu předvedl po svém.

Monica a Joey?

Podle scénáře byla hlavní romantická dvojice původně napsaná pro Monicu a Joeyho. To se ale nakonec filmařům tolik nezamlouvalo, protože zjistili, že Jenn Aniston a David Schwimmer se k sobě hodí mnohem více. Proto se scénář přepisoval.

Publikum tam bylo!

V seriálu jde slyšet smích publika. Samozřejmě je někdy přidán uměle, v mnoha případech tomu tak ale není. I když trvalo natáčení jedné epizody několik hodin, většinou u toho bylo i publikum. Diváci tak sledovali frmol na place podobně jako divadelní diváci, a herci byli nadšení, že měli na své gagy ihned zpětnou vazbu. Fungovalo to skvěle.

Věděli jste také o tom, že se v pár epizodách blýsknul i Bruce Willis? Doplnil tam řadu známých osobností jako byli Julia Roberts, Reese Witherspoon nebo Brad Pitt, které se seriálem mihly. Na rozdíl od nich však Bruce nedostal ani dolar. Prohrál totiž sázku s Matthew Perrym.