Drogy, anorexie, deprese aneb kam zmizela nejslavnější filmová dvojčata. Sestry Olsenovy se změnily k nepoznání

Drogy, anorexie, deprese aneb kam zmizela nejslavnější filmová dvojčata. Sestry Olsenovy se změnily k nepoznání
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Roztomilé holčičky se před kameru podívaly už jako miminka. Dnes už byste slavná dvojčata však možná nepoznali. Jaký životní příběh za sebou mají Mary-Kate a Ashley Olsenovy a co dělají populární „Olsenky“ dnes?

Dětství pod dohledem kamer

Svou kariéru nastartovala slavná dvojčata hvězdně: Objevila se v úspěšném seriálu Plný dům, kde se obě holky střídaly v roli malé Michelle Tanner. Když je jejich matka vzala na konkurz, který vyhrály, nebyl dětem ani rok.

V projektu pak vydržely osm let. Blondýnky se následně objevily v několika filmech pro teenagery. Mezi úspěšné snímky ve filmografii dvojčat se řadí třeba Malé dohazovačky nebo Jeden den v New Yorku, který byl zároveň v roce 2004 i posledním filmem.

Po opuštění filmového světa to zkoušely jako zpěvačky. Obě sestry se vrhly i na modelingovou dráhu a staly se z nich známé módní návrhářky. Jméno „Olsen“ začalo fungovat jako mimořádně úspěšná obchodní značka. Úspěch a dětství před kamerou, v němž „Olsenky“ prakticky neměly šanci zažít běžný život svých vrstevníků, si však vybraly krutou daň.

V médiích se propíraly divoké večírky, drogy a anorexie. Na vzhledu mladší Mary-Kate se údajně neblaze podepsaly četné plastické zákroky. Ashley také dle dostupných informací měla trpět psychickými potížemi.

Blýská se v životě dvojčat Olsenových na lepší časy?

V poslední době se však objevují zprávy, že se dvojčatům podařilo tyto problémy překonat a úspěšně se vrátily do módní branže. Dříve populární sestry se na veřejnosti objevují jen minimálně a s médii nekomunikují.

Po profesní stránce se tak blondýnkám snad začalo znovu dařit. V osobním životě už to mají slavná dvojčata komplikovanější. Mary-Kate Olsen na sebe v poslední době strhávala svým soukromím značnou pozornost. Vdala se za mladšího bratra bývalého francouzského prezidenta Oliviera Sarkozyho. S mužem, od kterého ji dělilo 17 let, se ale nakonec rozvedla.

Její sestra Ashley má aktuálně randit s mladým umělcem Louisem Eisnerem. Prý je to mezi nimi vážné, ale pár si chrání soukromí a společně se téměř neobjevují na veřejnosti.

Připomeňte si Olsenky jako roztomilé holčičky v naší galerii.