Celebrity pod lupou: Hodně divoká životní jízda Miroslava Etzlera skončila v bezpečném přístavu

Celebrity pod lupou: Hodně divoká životní jízda Miroslava Etzlera skončila v bezpečném přístavu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Populární herec, který navenek působil vždy jako suverén, byl však v nitru plný strachu a nejistoty, a tak si na pomoc vzal alkohol. Ženy ho obletovaly a on se jejich zájmu nebránil. Často za vztahem spálil mosty, což se mu vymstilo, když před lety zlomil srdce herečce Zuzaně Bydžovské.

Miroslav Etzler vyrostl spolu s bratrem v rodině divadelního kritika a sboristky ostravské opery. Uzavřený otec se snažil syny kultivovat četbou, ale s příchodem puberty u Miroslava jeho výchovné metody začaly selhávat. Mladý rebel začal chodit s partou kamarádů po hospodách a místo knih klasiků ho spíše zajímalo, kolik zvládne vypít piva.

Miroslav Etzler
Miroslav Etzler | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Když otec předčasně zemřel, matka nezvládla udržet rodinu pohromadě. Studiem na gymnáziu prošel s odřenýma ušima, z chování míval trojky. Maturitu dostal nejspíš proto, že uměl velice dobře recitovat a nedělalo mu problém se předvést i na velkých akcích, jako byl třeba Den horníků.

Doporučení pro studium herectví na vysoké škole nedostal, ale jemu se i tak podařilo v Brně vystudovat JAMU a jeho talent se nedal přehlédnout.

Život plný žen a pracovních příležitostí

Opravdovou popularitu pocítil v roce 1989, kdy do kin přišel film Čas sluhů, kde si zahrál s Karlem Rodenem, Vilmou Cibulkovou a Ivanou Chýlkovou. Kromě slávy mu natáčení filmu přineslo i pozdější změny v osobním životě.

V té době už měl za sebou krátké manželství a z něj dvě dcery. Věnoval se spíš kariéře a po nocích vysedával v klubech, takže se rozhodně nadalo říct, že by byl rodinný typ. Ani dnes, když jsou obě dcery dospělé, nenašly s otcem společnou řeč. V době rozvodu však mladý bouřlivák rodinu neřešil a zakrátko se bezhlavě zamiloval do herecké kolegyně Zuzany Bydžovské. S tou má syna Kristiana.

herec s Vilmou Cibulkovou
herec s Vilmou Cibulkovou | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Jenže když potkal Vilmu Cibulkovou, zase odstavil rodinu na vedlejší kolej a skočil po hlavě do dalšího svazku. Bydžovská zradu nesla těžce a pomstila se mu tak, že mu neumožnila stýkat se se synem. Ani Kristian v dospělosti o otce zájem neprojevil.

I přes image muže, který má slabost pro ženy, se herec brání, že nikdy nechtěl manželství rozbíjet, ale pochopil, že něco vysvětlovat nemá smysl.

Vztah s herečkou Vilmou Cibulkovou byl v médiích hodně sledovaný. Pár se vzal až v roce 2003 a starali se o hereččinu dceru Šimonu. Oba herci měli velké problémy s alkoholem a dobře na tom nebyla ani dcera, která brala drogy a jeden čas byla na ulici. Rodinné trápení oba herce povzbudilo v tom, aby si udělali pořádek v životě. Zbavili se závislosti na alkoholu a vypadalo to, že tvoří spokojený pár.

Ve spokojeném svazku se však herec zřejmě nudí. Fotografie záletníka se slovenskou kolegyní ze seriálu Cesty domů, Radkou Pavlovčinovou, které se fotografům povedlo pořídit v roce 2011, vášnivá Cibulková nenechala bez povšimnutí a herce vyhodila z domu. Odešel s batohy a kytarou, jak opět doložily fotografie.

Ale ani o pětadvacet let mladší milenka nebyla tou pravou. Tu našel herec až v současné přítelkyni Heleně Bartalošové, se kterou má pětiletého syna Samuela. Poprvé v životě si tak užívá otcovství se vším, co k němu patří.

Zdroje článku: