Bourák (2020): Komedie o věčném frajerovi bude mít premiéru už 11.června

Bourák (2020): Komedie o věčném frajerovi bude mít premiéru už 11.června
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ivan Trojan se představí v roli muže, který se prezentuje jako věčný borec. Přitom mu teče do baráku i do života. Jak dopadne příběh frajera v této černé komedii se dozvíme již za pár dnů.

Již za pár dní

Už 11. června 2020 se v českých kinech objeví poprvé film Bourák. Černá komedie je velkou zásluhou bratrské dvojice Ivana a Ondřeje Trojanových. Zatímco Ivan ve filmu představuje excentrického frajera, který si myslí, že je věčně mladý, jeho bratr Ondřej celý projekt režíruje. Do kin film uvede společnost Falcon a již nyní si v některých kinech můžete koupit vstupenky v předprodeji.

Šlukdorf na scénu!

Celý příběh se odehrává ve smyšleném městě na severu Čech, Šlukdorfu. Po revoluci tam zavřeli všechny továrny, a místo toho se objevily herny, kasina a šlapky. A taky mladí lidé, co už mají po krk života v místě, kde chcípnul pes.

Zastydlá puberta

Mít skvělé rodiče je super, že? Otec, co si říká Bourák, je borec, co handluje s vraky, a taky chodí tancovat rock and roll s mladou kočkou. Zastydlá puberta jako z učebnice. A Kamila, které neustále nadbíhá její šéf. Super rodinka … Co s tím dokáže udělat už doběla naštvaná dcera? Černou komedii si rozhodně nenechte ujít.

Film Bourák se natáčel v Rumburku, Varnsdorfu, Šluknově a Krásné Lípě. Prostě Šlukdorf!