Bez kalhot XXL (2015): Za kamerou Steven Soderberg, v hlavní roli sexy těla. Film první víkend vydělal 12 milionů dolarů

Bez kalhot XXL (2015): Za kamerou Steven Soderberg, v hlavní roli sexy těla. Film první víkend vydělal 12 milionů dolarů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Film s hvězdným obsazením, ve kterém je erotické dusno i příběh o přátelství dávných kamarádů. Lehká oddechovka s pořádnými chlapy. Magic Mike ve druhém díle vydělal neuvěřitelných 122 miliónů dolarů!

Magic Mike se vrací

Příznivci prvního filmu s Magic Mikem se dočkali pokračování. V roce 2015 natočil režisér Gregory Jacobs pokračování, které dějem navazuje na první z filmů. Děj se odehrává tři roky poté, co Mike ukončil svou profi kariéru striptéra. Stal se z něj truhlář vyrábějící nábytek na zakázku, jak si vždy přál. Ale jeho život se neodehrává tak, jak si přál, a tak zatouží po staré partě kamarádů, striptérů.

Střípky z natáčení

  • Roli Zoe, kterou ztvárnila Amber Heard, měla původně obsadit Margot Robbie. Ta ji ale odmítla s tím, že se chtěla soustředit primárně na projekt Focus, který vyšel ve stejný rok.

  • Film natáčel Steven Soderbergh, a je to poprvé, co se nepředstavil jako režisér, ale jako kameraman.
  • Natáčelo se na více místech napříč americké Georgie a Jižní Karolíny.
  • Do kin se snímek distribuoval pod krycím názvem Glitter Man.
  • Hlavní role opět obsadili herci Channing Tatum, Matt Bomer a Joe Manganiello.

Tržby

Rozpočet na film se vyšplhal na necelých 15 miliónů dolarů. Jen za první víkend, kdy byl uveden do kin, vydělal tento snímek přes 12 miliónů dolarů. Celkově pak tržby v Americe dosáhly na 66 miliónů dolarů. Celosvětově film v kinech vydělal přes 122 miliónů dolarů. K těmto tržbám je třeba ještě přičíst peníze utržené za prodej DVD a Blu-ray, které představují dohromady dalších 12 miliónů dolarů.

Magic Mike je pohodová jízda, kterou si zlepšíte náladu. Zasmějete se u tance, který jeden z hrdinů předvede obsluze benzínky a na konec filmu vás čeká nezapomenutelné striptérské vystoupení.