Milující, starostlivá a pečující maminka v ZOO: Jak vídáme na obrazovkách Alici Novotnou, taková je v reálu i Sabina Laurinová

Milující, starostlivá a pečující maminka v ZOO: Jak vídáme na obrazovkách Alici Novotnou, taková je v reálu i Sabina Laurinová
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když má někdo milující, starostlivou a pečující maminku, je jeho život hned lepší a spokojenější. Takové štěstí má v seriálu ZOO Sid Novotná, jejíž matku Alici si tady zahrála herečka a zpěvačka Sabina Laurinová.

Sid Novotná to nemá úplně jednoduché. Jakožto dědička sklářského impéria se musí vypořádat s požadavky cílevědomého otce Eduarda (hraje ho Marek Taclík), který jí chce dopřát to nejlepší. Jenže to, co chce otec, nechce dcera, takže se z ní v dospívání stane rebelka. A když ji rodiče pošlou studovat do Ameriky, tajně uteče a začne pracovat v zoologické zahradě. Otec to sice zjistí hned vzápětí, zato její maminka Alice to dlouhou dobu netuší.

Stýskání po dceři

Role Sabiny Laurinové je láskyplná maminka. Pro své děti chce jen to nejlepší, dceru zbožňuje, a když jí odjede studovat za oceán, stýská si a často jí aspoň volá, aby se slyšely a viděly prostřednictvím videohovorů. Má pocit, že jí najednou chybí část jí samotné, a přeje si, aby se jí dcera už brzy zase vrátila. Takže když úplnou náhodou zjistí, že Sid není v zámoří, ale pracuje v blízké zoologické zahradě, je to nejdřív pořádný šok, ale pak obrovská radost. A jelikož se dlouho osobně neviděly, od té doby se snaží být s ní, kdykoliv je to možné.

Role Sabiny Laurinové je láskyplná maminka, zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Tlak rodiny

Alice Novotná byla za svobodna obyčejnou dívkou, která se zamilovala do neobyčejného mladíka – dědice velké sklářské firmy. Jakmile se za něj provdala, vzala na sebe nečekané povinnosti ženy byznysmena a dostala se pod tlak jeho matky Sidonie Novotné (hraje ji Jana Švandová). Z obou žen se časem ale staly spíš spojenkyně a přítelkyně, a i když se Sidonie snaží svou snachu trochu převychovávat a vést ji podle svého, jsou si blízké. Obě mají rády i mladou Sid, která svým podrazem se studiem sice celé rodině na chvíli zamotá hlavu, ale zejména maminka je od samého počátku na její straně.

Milovaná maminka

Jak vídáme na obrazovkách Alici Novotnou, taková je v reálu i Sabina Laurinová. Všichni kolegové ji mají rádi, dobře se jim s ní povídá, mají toho mnoho společného a v minulosti už se setkali v mnoha různých seriálech nebo filmech. Laurinová, která nedávno oslavila neuvěřitelnou padesátku, a to přímo na place mezi natáčením, se tak de facto i ve štábu seriálu ZOO chová jako starostlivá maminka, které na každém záleží.

Ostatní si tak spolupráci s ní nemohou vynachválit, a to včetně její seriálové dcery a tchyně. A diváci se těší, jaké budou její další osudy v ZOO, jestli začne třeba být trochu ráznější, a hlavně přemýšlejí, jak se bude dívat na vztah své dcery a úplně obyčejného ošetřovatele ze zoologické zahrady Adama „Haďáka“. Přijme ho a podpoří Sid v cestě za láskou?

Zdroje článku: