Po dlouhých sedmnácti letech se rozloučí se seriálem Ulice oblíbený herec Adrian Jastraban

Po dlouhých sedmnácti letech se rozloučí se seriálem Ulice oblíbený herec Adrian Jastraban
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Oblíbený herec Adrian Jastraban téměř od začátku hraje postavu Bedřicha Lišky. Co vedlo Adriana k odchodu ze seriálu a jaký osud je pro Bedřicha přichystaný? 

Nekonečný seriál Ulice běží na televizních obrazovkách už od roku 2005. Někteří herci v něm vyrostli a jiní zestárli. Herec Adrian Jastraban je jedním z nich. Jako Bedřich Liška se v seriálu objevil už v některém z počátečních dílů a jeho příběhová linka nebyla vůbec jednoduchá. Ať už to byly trable s láskou, neúmyslné zabití, nemanželské dítě anebo rakovina. Mnoho těžkých chvil za tu dobu Bedřicha potkalo. Jeho život v Ulici měl ale i světlé stránky. Vychovával tři krásné a hodně děti, má fungující firmu a okolo sebe mnoho milujících přátel.

Adrian Jastraban ale usoudil, že už toho bylo dost jak pro něj, tak pro Bedřicha. Rozhodl se, že by si Bedřich zasloužil odpočinek. A nejspíše má i pravdu. Říká se, že v nejlepším se má přestat!  A jak sám Adrian řekl, on sám by potřeboval změnu. My mu samozřejmě přejeme, aby byl i v dalších hereckých rolích minimálně stejně úspěšný jako v roli Bedřicha Lišky.

A jaký konec je pro Bedřicha nachystaný? Nebojte! Na závěr sezóny nás v jeho příběhu žádné velké drama nečeká. Bedřich se zkrátka rozhodne vyřešit svou životní situaci a dlouhou vzdálenost od dcery Lady a přestěhuje se za ní do Opavy. Opustí fungující firmu a bude hledat novou práci tam, ale jak říká Adrian Jastraban,  řemeslník si práci vždycky najde.

 Bedřich se loučí s Milošem, Zdroj: TV Nova

Pro fanoušky Adriana Jastrabana a Bedřicha Lišky je pozitivní, že Opava není daleko, a tak se nám třeba časem může Bedřich do Ulice vrátit.  V současnosti to ale vypadá, že je Adrian i Bedřich s touto velkou životní změnou srovnaný. Jak to ale ponesou jeho blízcí? Co mu na to řekne Anička, se kterou se nedávno opět sblížili? A jak zareaguje jeho nejlepší kamarád Miloš? To vše brzy u vidíme právě v Ulici! 

Zdroje článku: