Dnes v Ulici: Herman se z kontaktu s otcem jen tak nevyvlékne a Franta dál přehlíží Lucčiny signály

Dnes v Ulici: Herman se z kontaktu s otcem jen tak nevyvlékne a Franta dál přehlíží Lucčiny signály
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když Jirka Herman žádal Gábinu o ruku, nejspíš nepředpokládal, že mu tím do života vtrhne otec. Toho neviděl dlouhých 20 let a najednou mají společné téma: svatbu. To Franta, kterého snad doteď mrzí rozchod s Bárou, dál úspěšně ignoruje všechny signály Lucky z vinárny.

Franta se setkává s Brunem a stěžuje si na Skyler

Franta je zase zpátky. Pokud si myslel, že doma najde potřebný klid na učení, tak to se spletl. A zatímco v Amsterdamu se věnuje svému synovi, protože Skyler pořád někde lítá, v Česku ho čeká Milošek a jeho jarní prázdniny. To mu na klidu nepřidá. Brunovi, kterého v Coolně potkává, si stěžuje na to, jak těžké to teď má. Pokud si někdy myslel, že se Skyler kvůli němu nebo Chrisovi změní, tak to byl na omylu. Jak hloupý byl, že se Skyler Báru podvedl. Skyler má teď v Amsterdamu nejen novou známost, ale tradičně také spoustu práce. Je tak věčně v trapu. Péče o syna zůstává na jejích rodičích a na Frantovi. Tomu, na rozdíl od Skyler, na synovi záleží.

Lucka se kolem Franty motá podezřele často

Divákům může být divné, jaký zájem Franta u holek vzbuzuje. Prakticky pro to nedělá nic a už se kolem něj motá Lucka z vinárny. Ta je hodně pěkná a diváci ví, že nedávno prošlo rozchodem. Proč to tedy nezkusit na Frantu, se kterým má společné téma, tedy učení? Lucka k Frantovi vysílá poměrně jasné signály. Ten se ale nechytá. Miloš tak může nabýt dojmu, že dvě zamilované hrdličky budou potřebovat jeho zásah. Tím však může leccos pokazit. Už je dost, že Eva Lucku zneužila k prodeji svých potravinových doplňků. Možná by si však Lucka měla dát víno s Bárou, aby o Frantovi zjistila úplně vše. Nejpodstatnější bude asi přitomnost otravné a náročné Skyler. Ta už Frantovi zničila život dost. Je tak sebestředná, že jí nebude blbé udělat to znovu.

Soudce chce mít jistotu, že o setkání s ním má syn opravdový zájem

Zdálo se, že Jirku Hermana jen tak něco nepoloží. Jeho kostlivcem ve skříni je kupodivu jeho otec, se kterým kdovíproč nemá dobré vztahy. Nemluvili spolu dlouhých 20 let. To je dost dlouhá doba na to, aby teď u kávy probrali svatební přípravy. Pokud si Jirka myslel, že odesláním pozvánky jeho horor skončí, je na omylu. Jeho otec chce mít jistotu, že o jeho přítomnost na svatbě nestojí pouze Gábina a její maminka. Nejspíš chce, aby mu syn osobně zavolal. Má Jirka jinou možnost? To ještě netuší, že na tento popud vážený soudce odvolá všechny své schůzky a znovu se setká s jeho snoubenkou. Kdyby věděl, kolik problémů si tím způsobí, požádal by Gábinu o ruku znovu? Gábina teď couvá. Sklápí uši a předem se na vše Jirky ptá. Svým rýpáním do jeho otce už natropila mnoho škody. Jestli se poučila, tak tím, že už nikdy nebude tak intimní záležitosti  probírat se svými šťouravými rodiči. 

Zdroj článku:
  • Autorský text