2. řada nejúspěšnějšího seriálu Netflixu je potvrzená: Datum zveřejnění je ale šokující

2. řada nejúspěšnějšího seriálu Netflixu je potvrzená: Datum zveřejnění je ale šokující
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Netflixový seriál z Koreje „Hra na oliheň“ se na podzim 2021 stal největším hitem, co streamovací gigant zažil. Proto je jasné, že pokračování na sebe nenechá dlouho čekat. I když… Teoreticky na sebe nechá čekat, dokonce relativně dlouho.  

Na 2. řadu si počkáme

Pokud je seriál tak úspěšný jako „Hra na oliheň“, pak je jasné, že provozovatelé vysílání nebo streamovací služby velmi rychle a s velkou jistotou objednají pokračování. A jihokorejská série byla nejen nějak trošku úspěšná, jedná se o celosvětový megahit a podle samotného Netflixu je to jednoznačně nejsledovanější produkce na streamovací službě.

Podle zákonů sériového trhu by bylo ideální vydat druhou sezónu rok po první sezóně. Jenže autor a režisér Hwang Dong-hyuk dal jasně najevo, že takový plán je pro „Hru na oliheň“ nereálný.

Jiné projekty autora

Autor vysvětlil, že v současnosti si myslí, že 2. řada bude k dispozici ke streamování na Netflixu na konci roku 2024 – takže až tři roky po první sezóně. V tom tkví jisté riziko. Během tří let, zejména ve věku streamování, se o pozornost diváků uchází tolik nových seriálů, a tak by na „Hru na oliheň“ mohli zapomenout.

Na druhou stranu má samozřejmě i Hwang možnost vymyslet opravdu povedenou druhou sezónou a nepustit se do unáhleného záběru. Autor také prozradil, že zatím ještě ani nezačal psát scénáře.

Dalším důvodem delší přestávky je to, že se Hwang Dong-hyuk momentálně věnuje jiným nápadům. Prozradil, že pracuje na filmu s názvem „Killing Old People Club“, tedy „Klub zabíjející staré lidi“. Projekt bude „ještě brutálnější“ než „Hra na oliheň“ a velmi kontroverzní dílo.

Zdroje článku: